כללי האם לוקחים על סידור קובץ לפני עימוד?

• הוסף לסימניות
לקוח נתן לי קבצים של חבורות מסודרים לפי סדר הא'-ב' וביקש לסדרם בעימוד לפי סדר שונה שהוא הכתיב לי. לא עדכנתי אותו מראש שהדבר כרוך בעלות נוספת על סידור הקבצים.
האם הוא אמור לשלם ע"כ? או שהייתי אמורה לעדכן זאת מראש?
ובאופן כללי, האם הלקוח אמור לתת קובץ אחד מסודר או שזאת עבודה הכלולה בעימוד?
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
עבודת סידור החומר היא חלק בלתי נפרד מעבודת העימוד - וזאת משום שאין לציבור את הקישורים בדרך כלל לתת משהו מקודד היטב ומוכן ממש לעימוד.
אמנם כל זה בדברים סטנדרטים, אבל בסדר דברים שונה או כל דבר שהוא אינו סטנדרט או משהו שלוקח הרבה זמן לכל אחד, יש לגבות תשלום נוסף.
בדרך כלל אני אומר ללקוחות שלי שאני נותן שעה על הוורד לסידור החומר כלל קידוד וסגננוות, לאחר מכן זה בכלל שעת תיקונים לפני הענין.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;1818050:
עבודת סידור החומר היא חלק בלתי נפרד מעבודת העימוד - וזאת משום שאין לציבור את הקישורים בדרך כלל לתת משהו מקודד היטב ומוכן ממש לעימוד.
אמנם כל זה בדברים סטנדרטים, אבל בסדר דברים שונה או כל דבר שהוא אינו סטנדרט או משהו שלוקח הרבה זמן לכל אחד, יש לגבות תשלום נוסף.
בדרך כלל אני אומר ללקוחות שלי שאני נותן שעה על הוורד לסידור החומר כלל קידוד וסגננוות, לאחר מכן זה בכלל שעת תיקונים לפני הענין.
בהצלחה.

אם הבנתי נכון את שאלתה של פותחת האשכול, היא התכוונה שהיא קיבלה כמות גדולה של קבצים שצריך להכניס אותה לתוך קובץ העימוד.
כמובן שמתאים שכל קובץ כזה נראה ומעוצב אחרת, ויתכן גם שלא כל הקבצים הגיעו מאותו בן אדם.

• הוסף לסימניות
תלוי ביחס שבין הזמן הדרוש לסידור החומר, לבין זמן הדרוש לעימוד.

למשל: ספר שזמן העבודה עליו הוא 30 שעות, ומחיר העימוד הוא 5000 ש"ח, אז הייתי 'מחליק' עד שעתיים שלוש של עבודה על סידור החומר.

קונטרס שזמן העבודה עליו הוא 6 שעות, ומחיר העימוד 800 ש"ח, לא הייתי עושה את זה בחינם.

וכן על זה הדרך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1818095:

למשל: ספר שזמן העבודה עליו הוא 30 שעות, ומחיר העימוד הוא 5000 ש"ח, אז הייתי 'מחליק' עד שעתיים שלוש של עבודה על סידור החומר.

קונטרס שזמן העבודה עליו הוא 6 שעות, ומחיר העימוד 800 ש"ח, לא הייתי עושה את זה בחינם.

וכן על זה הדרך.

זאת אומרת שאתה לוקח לעימוד ספר מעל ל-160 לשעה?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את שאלתה של פותחת האשכול, היא התכוונה שהיא קיבלה כמות גדולה של קבצים שצריך להכניס אותה לתוך קובץ העימוד.
כמובן שמתאים שכל קובץ כזה נראה ומעוצב אחרת, ויתכן גם שלא כל הקבצים הגיעו מאותו בן אדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;1818243:
הוא אשר דברתי הכל לפי הענין, כיון שאפשר להכניס כמה קבצים מאוד בקלות על ידי הוספת אוביקט, אבל אם כל אחד נראה אחרת אז זה דורש יותר עבודה, וגם תגמול, בהתאם.

זה נכון שאפשר להכניס בקלות כמו אובייקט, אבל תלוי באיזו כמות מדובר.
א"א להשוות קובץ שנמצא ב-5 קבצי וורד, לקובץ שנמצא ב-50 קבצים כאלו.

אולי תחכימי אותנו, טקסטורה, בכמה קבצים מדובר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1818095:

וכן על זה הדרך.

נכון מאד,
אבל הרבה פעמים ה"החלקות" האלה לא גורמות לדברים טובים.....
והלקוח מרשה לעצמו להוסיף עוד פה ועוד שם,
ואת הקובץ הזה הוא לא התכוון להכניס כאן אלא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חד וחלק;1818246:
אולי תחכימי אותנו, טקסטורה, בכמה קבצים מדובר?

מדובר בחוברת של 25 חבורות, כשכל חבורה הגיעה בקובץ נפרד.

• הוסף לסימניות
שתי דקות עבודה בוורד להכין מהם חוברת אחת... לא רואה הצדקה לגבות תוספת מחיר.
אפשר לעבוד על כל קובץ בנפרד. הכל תלוי בהחלטת המעמד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagayros;1819041:
שתי דקות עבודה בוורד להכין מהם חוברת אחת... לא רואה הצדקה לגבות תוספת מחיר.
אפשר לעבוד על כל קובץ בנפרד. הכל תלוי בהחלטת המעמד...

2 דקות... לא להגזים!

• הוסף לסימניות
25 חבורות זה לא הרבה. זה ממש סטנדרט לספר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה