דרוש מידע האם לזרוק?

• הוסף לסימניות
בטעות התווית של הבשר נשכחה בסיר (תווית פלסטיק עם כיתובים)
והתווית קצת התכווצה - האם הפלסטיק הזה יכול להפריש כימיקלים רעילים?
מותר לאכול או צריך לזרוק את הבשר (זו היתה הרתחה שקודמת לבישול)

אני חושבת שצריך לזרוק כי לא הייתי לוקחת סיכון - אבל מצד שני אולי זה בל תשחית.
אם יש לכם מידע על כך אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
סיר נירוסטה?
בשר לא מעובד?
אבקת מרק?

בכל דבר כמעט יש כימיקלים שאילו היית יודעת עליהם לא היית מכניסה אותם לפה...

"שומר פתאים ה'"

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה זה "התווית של הבשר"
אבל אם זה היה על הבשר זה אמור להיות מאושר לשמוש במזון
ואם זה מאושר אין מה לחשוש

• הוסף לסימניות
בטעות התווית של הבשר נשכחה בסיר (תווית פלסטיק עם כיתובים)
והתווית קצת התכווצה - האם הפלסטיק הזה יכול להפריש כימיקלים רעילים?
מותר לאכול או צריך לזרוק את הבשר (זו היתה הרתחה שקודמת לבישול)

אני חושבת שצריך לזרוק כי לא הייתי לוקחת סיכון - אבל מצד שני אולי זה בל תשחית.
אם יש לכם מידע על כך אשמח לשמוע
כותב בתור אחד שלמד בישיבה:
עשרות פעמים ראינו מדבקות כאלה בתוך הטשולנט
ולא קרה לאף אחד כלום מזה
לא נראה לי שיש ממה לפחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה