קורונה האם לפרסם סרטון של רוקדים כנגד הכללים

• פותח הנושא 002
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אנשים רקדו עכשיו בשמחה ובצהלה לחתן שמתחתן היום.
הדבר מוסרט.
האם פרסום סרטון זה יכול להביא לחילול השם וגידופים נגד הציבור שלנו - ולכן לא לפרסמו,
או שמא כיון שזה יכול לגרום להגברת האכיפה, וכן לתוספת זהירות של אנשים, ולהימנע ממעשים דומים, עלי לפרסמו?
מישהו חשב לפרסם את הדחיפות והדחק שהיה כשהגיעו ביצים למקום שהיה מחסור? ראו שם אנשים שנדחפו כאילו חילקו לחמניות לניצולי שואה.
לא עם רווח של 2 מטר, אולי 2 ס"מ. את זה - כן אפשר לצלם ולפרסם???

• הוסף לסימניות
מישהו חשב לפרסם את הדחיפות והדחק שהיה כשהגיעו ביצים למקום שהיה מחסור? ראו שם אנשים שנדחפו כאילו חילקו לחמניות לניצולי שואה.
לא עם רווח של 2 מטר, אולי 2 ס"מ. את זה - כן אפשר לצלם ולפרסם???
כן גם חובה אבל רק למשטרה

• הוסף לסימניות
מה חשבתם כששאלתם? שתהיה כאן דעה אחת??

• הוסף לסימניות
אנשים רקדו עכשיו בשמחה ובצהלה לחתן שמתחתן היום.
הדבר מוסרט.
האם פרסום סרטון זה יכול להביא לחילול השם וגידופים נגד הציבור שלנו - ולכן לא לפרסמו,
או שמא כיון שזה יכול לגרום להגברת האכיפה, וכן לתוספת זהירות של אנשים, ולהימנע ממעשים דומים, עלי לפרסמו?
אני לא יודע בני כמה אתם כדי להנחית אתכם לסיטואציה הזו, אבל תנסו להיות במקום המשפחה הזו שחתנותם נפלה בזמן כזה ע"פ רצון הבורא.
אני לא נכנס לעובי הנושא אם הרוקדים עשו טוב או לא - אלא רק אומר לכם: רק תחשבו להחליף או את החתן או את הכלה או את ההורים - איזו הרגשה יש.

• הוסף לסימניות
הרגשה נוראה
אבל יש חוק במדינה
וחובה לדווח רק ורק למשטרה

• הוסף לסימניות
בשביל סכנת נפשות
הרגשה נוראה
אבל יש חוק במדינה
וחובה לדווח רק ורק למשטרה
בסכנת נפשות - לא צריך חוק ולא רבנים. מצילים בכל דרך.
צילום ופרסום - מה מועיל? רק יזיק

• הוסף לסימניות
אני לא יודע בני כמה אתם כדי להנחית אתכם לסיטואציה הזו, אבל תנסו להיות במקום המשפחה הזו שחתנותם נפלה בזמן כזה ע"פ רצון הבורא.
אני לא נכנס לעובי הנושא אם הרוקדים עשו טוב או לא - אלא רק אומר לכם: רק תחשבו להחליף או את החתן או את הכלה או את ההורים - איזו הרגשה יש.
לא יודעת מה איתך
אבל גם בתור כלה, אני לא הייתי מתלהבת מחתונה רבת משתתפים שתהרוג את סבא שלי ניצול השואה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה