- הוסף לסימניות
ישר כח על הפירגון וההשקעהנכתב ע"י *לאה;376378:הלוגו יפה והסלוגן לדעתי יכול להשתלב כי המלל קצר יחסית,
אני הייתי הופכת את ה"טיפות" לצד שמאל וממקמת את הטקסט של הסלוגן מתחת,
מה שמבטא את העיצה כיוצאת מהלב החוצה.
מצרפת דוגמה, אבל רק כרעיון או כיוון...
בהצלחה.
גם לדעתי הראשונה טובה יותר גם בגלל שזה משדר משהו שנכנס אל הלב ולא יוצא ממנו.נכתב ע"י תקשורת;376594:לדעתי הראשונה טובה יותר.
הטיפות נותנות הרגשה של דיבור, ובדוגמא השניה זה כבר טיפות של מים שנופלות.. אולי דמעות.
יש משהו יותר חיובי בראשון..
"דברים היוצאים מהלב נכנסים אל הלב" כדי שהם יכנסו צריך להוציא אותם תחילה לא?נכתב ע"י פפפ;376604:גם לדעתי הראשונה טובה יותר גם בגלל שזה משדר משהו שנכנס אל הלב ולא יוצא ממנו.
ולגבי הסלוגן כדאי להוסיף אבל לא בצורה הנ"ל זה נראה קצת תקוע. אולי ממש מתחת ובפונט אחר.
לא.. כדי שהם יצאו צריך להכניס אותם תחילהנכתב ע"י *לאה;376687:"דברים היוצאים מהלב נכנסים אל הלב" כדי שהם יכנסו צריך להוציא אותם תחילה לא?...
אבל כדי להכניס אותם הם צריכים לצאת מאיפה שהוא, מן הסתם מלב אחר,נכתב ע"י Eצוב;376700:לא.. כדי שהם יצאו צריך להכניס אותם תחילה
אני הבנתי שהמים מסמלים את העצות שיוצאות מהלב והן מקבלות ביטוי בתוכן הסיפורים.נכתב ע"י עפרה;376704:אני הבנתי שהמים אמורים להשקות את הלב, לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים