כללי האם מבולגן לכם בעיניים?

• הוסף לסימניות
יש כ"כ הרבה דברים שצריך להכניס.
הלקוח ביקש מודעה לא שיגרתית שישר תקפוץ מתוך כל שלל הפרסומות.
מה דעתכם?
(פרטי ההתקשרות פיקטיבים

קבצים מצורפים

• מודעה סופרלנ.jpg
    KB 703.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה יפה מאוד מאוד!

זה באמת קצת מבולגן, אפשר לנסות להקטין כל דבר בקצת.

• הוסף לסימניות
דווקא הדבריםה חשובים לדעתי קופצים לעין וזה יפה מאד.
אם כל זאת, מפריע לי שהסופרלנד יוצא מהמסגרת
סה"כ הסתדרת עם זה מצויין לדעתי

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה הם מחללים שבת ה"י

• הוסף לסימניות
את מה שכתוב בצהוב תחליפי עם הכחול.
לדעתי זה מבולגן אך לא מפריע כי זה מכניס לאוירה.

• הוסף לסימניות
מודעה ממש יפה! עם כל הצבעוניות והפרטים הרבים- זה מסודר ומאורגן מאד בעיניים!

• הוסף לסימניות
מה שלי מפריע הוא שהצד הימני והצד השמאלי שונים בצבעוניות,
כדאי לנסות לשלב ביניהם יותר.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה
השחור לבן על הרקע הצבעוני עז- מושך בהחלט.

• הוסף לסימניות
המודעה משרתת את המטרה....
לדעתי להחליף פונט של הסופרלנד והפרוט שעל המגלשות- הוא יותר מתאים לדעתי לתרומות וכאלה....
מפריעה לי שלא כל הפרוט יושב בדיוק על המגלשות... השמאלי ביותר....
בסך הכללי מושך ומוכר
הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה