דרוש מידע האם מותר להניח חומרי בניה ברשות הרבים?

• הוסף לסימניות
יום אחד הילדים שלי בנו מחנה ברחוב (מדרחוב) בירושלים
דופק אצלי פקח אומר לי יש לך יומיים בדיוק עד יום רביעי בשעה 14.00 לפרק הכל
אם לא את מקבלת קנס. הוציא לי דוח אזהרה מפורט
לדעתי בגלל תלונה של שכן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את יודעת מה צריך לעבור בשביל אישור לחדר בי-ם?
ומה יקרה אם תעיזי להוסיף עוד ס"מ על האישור? או פתח החוצה?
לא יודעת
אני במודיעין עילית
פה כולם חוגגים ויוצאים ימה וקדמה
אני לא חרגתי בסנטימטר מהאישור

• הוסף לסימניות
את יודעת מה צריך לעבור בשביל אישור לחדר בי-ם?
ומה יקרה אם תעיזי להוסיף עוד ס"מ על האישור? או פתח החוצה?
תודה לאל שזה ככה בירושלים. (למרות שיש עוד עבודה לעשות בעניין)
הדבר האחרון שאנחנו רוצים בירושלים שהיא תהפוך להיות ג'ונגל כמו בני ברק ביתר מ"ע וכפרים ערבים בעניין הבניות הלא חוקיות

• הוסף לסימניות
מה עם להשאיר עגלה ואופניים וכדומה ברחוב זה גם בעיה של קנס?

• הוסף לסימניות
אני אישית התלוננתי בעירייה. מישהו שבמנה והשאיר בצורה מאוד לא מסודרת את חומרי הבניין שלו
כך שקיבלתי פעמיים פנצ'ר ולא היה לי איך לנסוע לעבודה..
אנשים צריכים להיות מסודרים וכשיש חומרי בניין לא כל הכביש צריך להיות עם זכוכיות .....

• הוסף לסימניות
אני אישית התלוננתי בעירייה. מישהו שבמנה והשאיר בצורה מאוד לא מסודרת את חומרי הבניין שלו
כך שקיבלתי פעמיים פנצ'ר ולא היה לי איך לנסוע לעבודה..
אנשים צריכים להיות מסודרים וכשיש חומרי בניין לא כל הכביש צריך להיות עם זכוכיות .....
זה יכול להיות בעיה של ''מוסר''
זה לא כל כך פשוט להתלונן לעירייה,
זה שאין לך את האומץ להגיד לשכן שיסדר את זה או להזמין אותו לדין תורה לא מתיר להלשין לעירייה מבחינה הלכתית,
צריך לשאול רב בשביל לעשות כזה דבר,

• הוסף לסימניות
מה עם להשאיר עגלה ואופניים וכדומה ברחוב זה גם בעיה של קנס?
חברות של קורקינטים חשמליים יכולות לקבל דוח על קורקינט זרוק.
אז אני מניחה שגם אדם פרטי, למרות שלא נתקלתי בזה.
עם זאת, אם מדובר על מקום שמיועד רשמית למשהו (יש מקומות עם חניות\מתקנים לקורקינטים\אופניים)- מניחה שזה בסדר, הרי העיריה ייעדה את המקום לדבר.
באופן כללי- תחשבו ככה: האם יתכן שזה יחסום למישהו את המעבר\יגרום לו ליפול ולהפצע\יכול ליפול על ילד או רגל? אם כן- אפשר לקבל דוח.

• הוסף לסימניות
יש עיריות שמעלימות עין,
כנראה צריך לדעת איפה כדאי לגור אם רוצים לזרוק פסולת בניה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה