אנחנו קנינו את שלנו לפני שנים בברכפלד.מאשר בירושלים/בני ברק
?
בהחלט
זולאני קניתי לפני שנה בק"ס מזוזות מהודרות ברמה גבוהה (אשכנז למי שמתעניין) ב300 לכל אחת.
נחשב יקר ? זול? אני לא יודע
איפה? בק"ס?אני קניתי עכשיו ממש מזוזות מהודרות ישירות מהסופר בקצת יותר מ300 ש"ח למזוזה
אבל חבר שלי קנה גם ב650 ש"ח למזוזה
דרך סוחרים של מזוזות הממוצע למזוזה מהודרת זה 450 ש"ח
בבני ברק מזוזות מאוד מאוד מהודרות !איפה? בק"ס?
אשמח לפרטיםאני קניתי לפני שנה בק"ס מזוזות מהודרות ברמה גבוהה (אשכנז למי שמתעניין) ב300 לכל אחת.
נחשב יקר ? זול? אני לא יודע
אפשר פרטים?בבני ברק מזוזות מאוד מאוד מהודרות !
אבל כמובן שהוא מוכר גם לתושבי מודיעין עילית
בשמחה רבהאפשר פרטים?
אם אפשר לכתוב לכאןבשמחה רבה
תשלחי לי הודעה ואתן לך את הפרטים
אני לא יודע אם הוא רוצה שאכתוב כאן את הפרטים שלו
אם אפשר לכתוב לכאןבשמחה רבה
תשלחי לי הודעה ואתן לך את הפרטים
אני לא יודע אם הוא רוצה שאכתוב כאן את הפרטים שלו
קניתי אצל מדר,אשמח לפרטים
Moltigrafia# gmail.com
פרטי התקשרות אפשר?קניתי אצל מדר,
הוא נחשב למומחה לענייני תפילין ומזוזות בק"ס
שמעתי שר' שבח רוזנבלט מאוד ממליץ עליו.
אין לי מושג מה המחירים שלו כיום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים