דרוש מידע האם מישהו הזמין פעם כובע קנייטש מחו''ל

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
בעידן של היום, שבו כמעט כל מוצר ניתן להזמין מחו"ל במחירים נוחים יותר, רציתי לברר האם מישהו כאן התנסה בהזמנת כובע קנייטש מאתרים כמו AliExpress, Temu, Amazon או אתרים דומים.
אני מבין שבניגוד למוצרים כלליים, ייתכן שכובעים מהסוג הזה מיוצרים בעיקר עבור חרדים ולכן אין להם שוק בסין. מצד שני, עם השינויים בסגנונות (כמו שהתחילו לאחרונה ללכת עם שוליים צרות), אולי המצב השתנה ויש היצע גם באתרים הללו.
כמובן, אני לא מצפה לאיכות של בורסלינו או מותגים יוקרתיים אחרים—גם בארץ אני נוהג לקנות את האפשרות הזולה ביותר.
אם מישהו ניסה להזמין, אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות, ולקבל קישור. ראיתי דברים אבל לא בטוח שהם מתאימים אני מעתיק כאן שתי קישורים:

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קודם כל, כובע הוא לא מוצר מדף, באים לוקחים, הוא צריך להתאים בדיוק על הראש ולפעמים המוכר צריך גם לעבוד ולעצב אותו.
דבר שני, אני קצת קרובה לתחום, למכירה את אחד הרשתות שמוכרות כובעים בארץ, הוא לא מצא עדיין ספק בעליבאבא או עלי אקספרס שהכובע מיוצר מלבד כמו שצריך
הוא הזמין עשרות דוגמאות מעשרות יצרנים סיניים וכולם בסוף התגלו כובעי קש גומי או סקאי המצופה בבד כלשהו
צר לי לאכזב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה