דרוש מידע האם מסוכן להגיע לכותל?

• הוסף לסימניות
היתה לי דודה שהגיעה לאחרונה לביקור קצר בארץ
היא סיפרה לילדים שלה שהיא היתה בכותל.
הם לא האמינו לה... שהיא סיכנה את עצמה....
ורק אמרו "בטח היית שם לבד"
ורק היתה צריכה להבטיח להם שבקושי הצליחה למצוא מקום עמידה באוטובוס......

בקיצור - מסוכן כמו כל יום ב 50 שנה האחרונות.....

• הוסף לסימניות
חוצניק: איך אתם שם בארץ כל היום עם הפיגועים והטילים בטח מסתובבים עם שכפצים ברחוב.
ישראלי: לא מה פתאום, הטילים זה בדרום והפיגועים בירושלים שאר הארץ חופשי
הירושלמי: הא, הפיגועים כן זה בעיר העתיקה , בשאר ירושלים אין בעיות
תושבי הרובע, פיגועים זה רק ברובע המוסלמי , אצלינו אין שום בעיות
תושבי הרובע המוסלמי , מה פתאום, פה הכל בסדר יש רק כמה רחובות בעייתים.
ואידך זיל גמור.

עכשיו הכרתי בחור שהלך לחיזוק לישיבה בצרפת, ושאל את ראש הישיבה אם אפשר להסתובב עם ציציות בחוץ או שזה מסוכן, הראש ישבה ענה לו, מסוכן? אם אתה לא פוחד לעלות לרכבת הקלה בירושלים אז אין לך מה לפחד להסתובב פה עם סממנים יהודיים.

לגבי הכותל: אני לא זוכר מתי אירע פיגוע נגד מתפללי הכותל שהגיעו בתחבורה מסודרת או הלכו דרך הרובע היהודי

• הוסף לסימניות
הייתי שם השבוע, אני חושב שיש פחות אנשים מהרגיל, אבל בכלל לא ריק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה