דרוש מידע האם מסוכן ללכת לכותל בליל שבת?

• הוסף לסימניות
כל האשכול מדובר על כאלו שלא גרים בירושלים ו/או לא הולכים לכותל תמיד
לכו תשאלו את אלו ההולכים והם יצחקו עליכם

כמו ששמעתי עכשיו מיהודי אמריקאי שמספר בהתרגשות על ה"נס" הגדול שלו, שהוא הפסיד טיסה לארץ לכל סוכות, ועי"כ ניצל מהטבח, המראיין שואל אותו אם היה צריך להיות בדרום. הוא עונה 'לא' הייתי צריך להיות בירושלים.......

• הוסף לסימניות
אני מציע שבאשכול מאין זה כל אחד יציין בגילוי נאות מה מקום המגורים שלו
כירושלמי אני כמובן ממשיך ללכת לכותל
אמנם הולך רק דרך הרובע ולא דרך השוק כפי שהייתי רגיל עד כה
כשנחזור לשגרה אחזור ללכת דרך השוק (אולי אפילו דרך שער יפו, תלוי בתקופה)

• הוסף לסימניות
ברור שברובע יותר פחות מסוכן אבל ביום זעם כזה מקום זה טיפה מסוכן ובעזרת ה בקרוב נוכל ללכת בשוק הערבי בלי שום פחד
נ.ב ירושלמי

• הוסף לסימניות
עדיין מסוכן להגיע לכותל?

• הוסף לסימניות
הכותל שוקק מתפללים. האוטובוסים (קו 1, קו 3) מגיעים אליו מלאי אנשים ונוסעים כסדרם כל היום. אמש מוצ"ש היינו בכותל וחזרנו רגלית דרך השוק ושער יפו. הרבה אנשים עשו את הדרך הלוך וחזור. לא רואים ערבים, כל החנויות סגורות. וד' שומר וישמור.

• הוסף לסימניות
כל האשכול מדובר על כאלו שלא גרים בירושלים ו/או לא הולכים לכותל תמיד
לכו תשאלו את אלו ההולכים והם יצחקו עליכם

כמו ששמעתי עכשיו מיהודי אמריקאי שמספר בהתרגשות על ה"נס" הגדול שלו, שהוא הפסיד טיסה לארץ לכל סוכות, ועי"כ ניצל מהטבח, המראיין שואל אותו אם היה צריך להיות בדרום. הוא עונה 'לא' הייתי צריך להיות בירושלים.......
הוא ניצל מפחד שווא,
שזה גם משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה