כללי האם משהו יכול לכוון אותי

• הוסף לסימניות
אם אני עובדת על קובץ באילוסריטור
אח"כ אני רוצה לפתוח את זה בפוטו שופ
האם יש אפשרות אח"כ לפתוח את זה שוב באילוסריטור עם אפשרות לשינוי המלל

מאמינה שיש כזה אפשרות
פשוט אין לי מושג איך עושים את זה
האם משהו יכול לכוון אותי?

זה ממש דחוף לי...
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תגררי את הקובץ אילוס לתוך קובץ פתוח בפוטושופ.
הוא מגיע כאובייקט חכם.
שאת רוצה לשנות תלחצי פעמיים בשיכבה על הסימון של האובייקט חכם.
הקובץ יפתח לך באילוס, תשני ותשמרי שינויים ויתעדכן לך בפוטושופ.

אובייקט חכם:
צפה בקובץ המצורף 254344

קבצים מצורפים

• אובייקט חכם.PNG
    KB 11.3 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
ניסיתי
אך זה לא נפתח לי באילוס
זה נפתח לי שוב בפוטושופ

מה יכול להיות שאני עושה לא נכון?
אולי יש עוד דרך?

ממש תודה על העזרה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביני;1765193:
ניסיתי
אך זה לא נפתח לי באילוס
זה נפתח לי שוב בפוטושופ

מה יכול להיות שאני עושה לא נכון?
אולי יש עוד דרך?

ממש תודה על העזרה!!!

יכול להיות שאת משטחת את השכבה ואח"כ הופכת שוב לאובייקט חכם?
או אולי מכניסה את הקובץ האילוס ישירות לפוטושופ ולא לקובץ קיים

• הוסף לסימניות
יש קובץ שנקרא TIFF, זהו קובץ אוניברסלי שנפתח כמעט בכל תוכנות אדובי.
את פשוט שומרת את הקובץ בפורמט TIFF באילוס' או בפוטושופ, ולאחר מכן פותחת אותו באיזו תוכנה שתרצי.
אולי זה יכול להיות פתרון יעיל עבורך אם מדובר בשינויים נקודתיים וקטנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה