מידע שימושי האם משחת אלידל עם קורטיזון?

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לדעת אם במשחת אלידל יש קורטיזון
עבור ילד עם דרמטיטיס

תודה רבה

• הוסף לסימניות
באחד האשכולות ראיתי שמשהי כתבה על אלידיל ככה-
"
@MBR אלידל זה תרופה שלא רצים אליה,
אם אני זוכרת נכון מחלישה את מערכת החיסון ואולי גם מסכנת לטווח הארוך (סרטן אן אני זוכרת נכון - כשחפרתי בעניין ידעתי שלא אתן בל"נ לילד של את הדבר הזה)
"

האם נכון ???????

• הוסף לסימניות
באחד האשכולות ראיתי שמשהי כתבה על אלידיל ככה-
"
@MBR אלידל זה תרופה שלא רצים אליה,
אם אני זוכרת נכון מחלישה את מערכת החיסון ואולי גם מסכנת לטווח הארוך (סרטן אן אני זוכרת נכון - כשחפרתי בעניין ידעתי שלא אתן בל"נ לילד של את הדבר הזה)
"

האם נכון ???????
אין בזה קורטיזון.
לא אמור לסכן לטווח הארוך.
לאנשים רגילים אולי מחליש, לרוב אלו עם דרמטיטיס יש להם מערכת מידי חזקה..

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו - לא קורטיזון, אבל לא פרס לגוף. לא הייתי נותנת בלי לנסות קודם דברים אחרים. אפילו קורטיזון - בצורה מושכלת: לערבב מעט קורטיזון עם קרם גוף ניטרלי, (שנוסה כבר וידוע שטוב לילד. אנדיבדואלי לגמרי) ולמרוח שכבה דקה, על האזור הנגוע בלבד.
מלבד זאת, למרוח את כל הגוף, בהדגשה על *כל*, גם האזורים הבריאים עם הרבה מאוד קרם גוף.

• הוסף לסימניות
את אומרת שקורטיזון במינון עדיף מאלידל ?
ניסינו כבר הרבה משחות וקרמים יקרים מאד
הרופאת עור הביאה לי עכשיו טבעקרם-משחה עם קורטיזון ואחכ לעבור לאלידל
אני לא רוצה להתחיל עם קורטיזון כלל
השאלה אם אלידל ככ מחליש את המערכת החיסונית כמו שכתבו פה בעבר ?

• הוסף לסימניות
רופאת עור אחת אמרה לי שאני יכולה לתת בלי חשש. רופאה אחרת אמרה לי להימנע מכך.
הספיק לי לקרוא את ההסתיגויות בעלון לצרכן. ("במקרים נדירים מטופלים חלו בסרטן במהלך טיפול עם מעכבי צינאורין,הכוללים אלידל. אך לא הוכח קשר סיבתי בין המחלה לשימוש במעכבי קלצינאורין מקומיים".) וכן לשמוע שהתרופה ירדה מהמדפים וחזרה רק לילדים מעל גיל מסוים. (שנתיים אאל"ט) ואח"כ אושרה, בשביל לנסות להמנע ממנה.
קורטיזון - הנזק ידוע, אבל ניתן למזעור.

• הוסף לסימניות
אני כרגע עם פרוטופיק
היחיד שיש לו תוצאות
אחרת כל הגוף שלה ברגע אחד קילופים מכף רגל עד ראש

גם די קשה למרוח בחורף... זה עוד דבר

• הוסף לסימניות
המשחה פרוטופיק שאת משתמשת היא עם קורטיזון ?
צריך לה מרשם ?

• הוסף לסימניות
כמדומני שפרוטופיק זה כמו אלידל, עובד על אותו עיקרון.
שווה להשקיע אנרגיה בלמצוא את הקרם הנעים, לך ולילד, כזה שתצליחי למרוח פעמיים ביום.
אצלנו זה היה eucerin, לא נמכר בארץ. יש בiherb או באמזון עם משלוחים לארץ. יש לשימוש יומיומי ויש למצב של התלקחות.
71cPWtIZNaL._SL1500_.jpg
71i-32JEiIL._SL1500_.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני כרגע עם פרוטופיק
היחיד שיש לו תוצאות
אחרת כל הגוף שלה ברגע אחד קילופים מכף רגל עד ראש

גם די קשה למרוח בחורף... זה עוד דבר

אם תוכלי ליצור איתי קשר באישי אודה לך מאד
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא נותן לי לפרסם את המייל שלי
אשמח לקבל מידע על המשחה פרוטופיק

• הוסף לסימניות
הרופא נתן לנו למרוח את המשחה לתינוק בן שנה על הפנים עם פצעים קטנים כבר הרבה זמן.. ומשחה עם סטרואידים עזרה אבל כשגמרנו זה חזר
אני קוראת שהדעות חלוקות על המשחה הזו
לנו הוא אומר למרוח פעמיים ביום למשך שבועיים ולחזור אליו
זה מקובל ככ הרבה זמן למרוח את המשחה הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה