דרוש מידע האם נטסטיק חייבים לחבר למחשב?

• הוסף לסימניות
יש לי קליטה בבית רק במקומות מסויימים ואני רוצה לעבוד עם נטסטיק רציתי לשאול אם כדי לעבוד עם נטסטיק חייבים שזה יהיה מחובר למחשב או שיש אפשרות להניח את זה איפשהו בחדר איפה שיש קליטה ולהתחבר אליו באמצעות WI FI?
ואם אפשר איזה מומלץ לקנות? הבנתי שיש באלי אקספרס ביותר זול מפה בארץ אשמח לשמוע המלצות כמובן עדיף מנסיון
וכמובן אני רוצה עם אפשרות להתקין עליו חסימה
אשמח לשמוע כל מידע

• הוסף לסימניות
יכול להתחבר עם WI FI
יש כאלה נטענים כך שזה לא צריך מחשב ולא שקע
את החסימה עושים בסים

• הוסף לסימניות
אצלי כשחיברתי לשקע והתחברתי דרך הWIFI זה משום מה בזבז לי את כל חבילת הגלישה במהירות (אני לא מנצל את כולה בחודש שלם), למישהו יש הסבר לתופעה?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו התחבר דרך ה-WI FI
בדקתי את זה,
בממשק המנהל הופיע שרק אני הייתי מחובר לWIFI,
ובנוסף הגדרתי שרק משתמש אחד יכול להתחבר בכל פעם.
ובכל זאת זה גמר לי בכלום זמן את כל החבילה

• הוסף לסימניות
תודה למשיבים
הייתי רוצה לשמוע המלצות איזה נטסטיק לקנות והאם מישהו יודע לגבי הנטסטיק מאלי אקספרס ואם כן אם אפשר קישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה