WP Plugin האם ניתן להגדיר תמונה ראשית של הפוסט מקובץ שמצורף לפוסט ע"י שדה ACF

• הוסף לסימניות
האם יש דרך כל שהיא שהתמונה הראשית של הפוסט / התצוגה בארכיון הפוסטים תלקח מקובץ שמצורף לפוסט ע"י שדה acf?
באתר וורדפרס

• הוסף לסימניות

מדובר באתר להורדת עלונים כל עלון זה פוסט.

את העלון אני מעלה לפוסט דרך שדה מותאם אישית שהגדרתי אותו כבחר קובץ.

ובאלמנטור בניתי כפתור הוא מוגדר כדינמי>שדה acf>בחר קובץ וברגע שלוחצים על הכפתור העלון נפתח.

אני מחפש דרך שבארכיון עלונים יראו אוטומטית את העמוד הראשון של העלון.

מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פוסט טייפ- יצירת סוג פוסט בהתאמה אישית , בד"כ עושים עם התוסף cpt וזה מתממשק מעולה עם acf ואלמנטור
הא אוקיי לא הבנתי
אבל אייך זה יפתור לי את הבעיה?
אני יכול להגדיר שם שהתמונה הראשית תיהיה pdf?

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לכזה סגנון?

זה האתר שלי
toratyosef.co.il

כיום התמונה של העלון המוצגת זה תמונה נפרדת שבדרך כלשהיא אני מעלה אותה לאתר
אני רוצה שבמקום שאני יצטרך להעלות כל את התמונה של העלון, שהתמונה תלקח מהקובץ הpdf של העלון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה