דרוש מידע האם ניתן להחזיר את הצ'אט בג'ימייל לפורמט הקודם?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה
נכנסת דרך אנגאוט
1660903545569.png

1660903749137.png

זה נפתח בחלון חדש, אבל כמו הקודם ולדעתי יותר נוח שהחלונות לא קופצות במייל אלא שם

• הוסף לסימניות
צריך להיכנס להגדרות במייל
לסמן את הגרסה הקלאסית -
לספן למטה: שמירת השינויים
ואז זה ישתנה לך
1660904681384.png

• הוסף לסימניות
מי יודע למה המרחבים המשותפים אצלי לא ניפתחים?
(כבר מזמן שידרגתי את הצאט)
כאילו, זה ניפתח, אבל מופיע בלבן, הכל ריק.
ואני לא יכולה ליסגור אותו (כי לא מופיע ה X)
וזה נורא מ ע צ ב ן !

צילום מסך 2022-08-18 132756.jpg

• הוסף לסימניות
מעניין
תראי אצלי אין את האופציה הזאת
1660905437894.png

אבל בתכלס מתרגלים ודווקא הגרסה הזאת ממש נחמדה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי יודע למה המרחבים המשותפים אצלי לא ניפתחים?
(כבר מזמן שידרגתי את הצאט)
כאילו, זה ניפתח, אבל מופיע בלבן, הכל ריק.
ואני לא יכולה ליסגור אותו (כי לא מופיע ה X)
וזה נורא מ ע צ ב ן !

צפה בקובץ המצורף 1191616

מישהו יודע למה, ואיך מסדרים את זה?
מציק נורא!!!!!

• הוסף לסימניות
אני גם לא אוהב את העיצוב של ג' מייל
ולא רק זה - מידי פעם "מכריחים" לעשות "עידכון", ואם לא עושים אז פעם הבא שסוגרים את הג'י מייל ופותחים זה נהיה לבד
ואז לוקח כמה ימים לפעמים אפילו יותר מזה עד שזה חוזר
למשל אחרי עידכון אם אני מנסה לשלוח מיל וכותב את האות(יות) הראשונות של שם הנמען, זה לא עולה לי אפשרות של מיילים שנשלחו עד היום (מה שנקרא השלמת מילה) והרבה פעמים גם אם לוחצים על "אל" או "עותק" ה GOOGLE CONTACTS לא נפתח רק צריכים לפתוח אותו בחלון נפרד
דפוק ממש

• הוסף לסימניות
לא חזר לי הצאט
עם יש עוד דרך, אשמח!
זה ממש מעצבן!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה