האם ניתן להחליף תו בלחיצה על מקש במקלדת

• הוסף לסימניות
כיוון שאני מסכם כל הזמן דברי תורה צריך להשתמש הרבה בר"ת ויוצא לי הרבה פעמים להשאר עם מקש שיפט ביד ימין וללחוץ על האות שאחרי הראשי תיבות והיא יוצאת באנגלית, ואז השפה משתנה וכו' וזה מפריע לי מאוד במהלך הסיכום. האם ניתן לשנות את אחד ממקשי הסוגריים שלמעלה לראשי תיבות במקום להשתמש בshift. או שלמישהו יש עצה אחרת? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני מאמין שיש אפשרות לשנות אני לא מבין בוורד אבל יש לך את האות W אם תלחץ עליה זה עושה גרשיים כשאתה בשפה עברית

• הוסף לסימניות
W עושה גרש בודד, לא נכון לעשותו [אפילו כפול] במקום גרשיים/מרכאות.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות w פעמיים במקום מרכאות או גרשיים, ואח"כ בסוף בפקודה אחת לעשות החלף'' ב".
באופן כללי, אני חושב שפותח האשכול התכוון לשאול ללא קשר לוורד האם ניתן לשנות מקש כלשהו שבמקום הייעוד המקורי שלו הוא ישתנה כגון שכשלוחצים על אנטר זה יעשה רווח וכו'.

• הוסף לסימניות
לזה קוראים 'תיקון שגיאות אוטומטי'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1181064:
אפשר לעשות w פעמיים במקום מרכאות או גרשיים, ואח"כ בסוף בפקודה אחת לעשות החלף'' ב".

ודאי שאפשרי, השאלה אם זה כדאי, מה יקרה למשל כשיש גרש ואחריו גרשיים, כגון כשבסיום ציטוט נכתב וכו'", ההחלפה תחליף את שני הגרשיים הראשונים והמרכאות יקדמו לגרש, לכן עדיף לעבוד מלכתחילה בצורה תקנית.
לגוף שאילת פותח האשכול, ע"י מקרו ניתן להגדיר קיצורי דרך שונים.

• הוסף לסימניות
למה שלא תשתמש בסוגריים האלה[

ואח"כ תעשה קונטרול H ותחליף את זה בזה
או לחילופין תשתמש במקש ; (נמצא למעלה בצד שמאל ליד הספרה 1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה