התייעצות האם נתקלתם בזה??

• הוסף לסימניות
הזמנתי גרביים מנקסט, אלו המידות המוצעות (בתמונה),
הזמנתי 9-12 חודשים
וקבלתי 9-12 שנים,
מה שאני רואה עכשיו שכל המידות הם לפי שנים ורק 9-12 בחודשים (לא שמתי לב שהזמנתי),
כנראה טעות שלהם בהגדרה של המידות.

מה נראה לכם?
הזמנתי באשראי רגיל ולא דרך פייפאל, כך שלא שווה לי המשלוח חזרה וגם זה לא סכום רציני...
אבל אני חושבת שזה טעות שלהם והם אמורים לספוג את זה לא?

1593442729122.png

• הוסף לסימניות
וואלה....
בדיוק קיבלתי היום חבילה עם הזמנה-
וגם אני, הזמנתי מקטגוריה גרבי ילדים חמישיית גרביים מידה 4-6.5 (לילד בן 6, כן?)
הגיע סט גרביים ענקיות (מתאימות לבעלי מבחינת המידה... חחח) ועבות מאוד- חורפיות :mad:
בקיצור- הלך ה 40 ש"ח?

קבצים מצורפים

• גרביים.PNG
    גרביים.PNG
    KB 10.6 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
וואלה....
בדיוק קיבלתי היום חבילה עם הזמנה-
וגם אני, הזמנתי מקטגוריה גרבי ילדים חמישיית גרביים מידה 4-6.5 (לילד בן 6, כן?)
הגיע סט גרביים ענקיות (מתאימות לבעלי מבחינת המידה... חחח) ועבות מאוד- חורפיות :mad:
בקיצור- הלך ה 40 ש"ח?
תשמרי לו...
הבן שלי בן 8.5 לובש את המידה הזאת.

• הוסף לסימניות
ה9-12 זו טעות ותיקה מאאאד.. מוזר שלא מתקנים אותה

• הוסף לסימניות
לא הבנת....
זה ענקקקק!!
בגודל של כף רגל של גבר
וחורפיות.....
המידות בגרביים זה לפי מידת נעליים אנגלית... ואכן הייצור החדש של הגרביים שלהם עבה יותר מתמיד.

• הוסף לסימניות
הזמנתי גרביים מנקסט, אלו המידות המוצעות (בתמונה),
הזמנתי 9-12 חודשים
וקבלתי 9-12 שנים,
מה שאני רואה עכשיו שכל המידות הם לפי שנים ורק 9-12 בחודשים (לא שמתי לב שהזמנתי),
כנראה טעות שלהם בהגדרה של המידות.

מה נראה לכם?
הזמנתי באשראי רגיל ולא דרך פייפאל, כך שלא שווה לי המשלוח חזרה וגם זה לא סכום רציני...
אבל אני חושבת שזה טעות שלהם והם אמורים לספוג את זה לא?

צפה בקובץ המצורף 677639

צריך לפתוח את הסרגל מידות ומוסבר שם איזה מידה לאיזה מידת נעל.
לילד בן שנה ו3 הזמנתי 0-2.5 וזה מעולה לו.

תתכתבי איתם הם מסתבר יזכו אותך.
יש להם שרות מעולה.

• הוסף לסימניות
אני התכתבתי איתם על מדות לא צפויות שהגיעו לי בגרביים אמרו שמודעים לענין וזכו אותי. בפעם נוספת נפלתי על נציג פחות נחמד שסרב לזכות אותי

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שקרה לי. הזמנתי לגיל 5 שנים. וקיבלתי גרביים במידה 40 לגבר.
הבאנו את הגרביים לדוד שלו. ומאז אני לא מזמינה משם גרביים....

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסיעים!!!
אכן התכתבתי איתם אמרו שאני אקבל החזר.
רק לא הבנתי, זה אומר שהגרביים נשארות אצלי?

• הוסף לסימניות
בקיצור, איזה מידת גרביים צריך להזמין למידות נעליים 30-35?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה