כללי האם עכשיו הלוגו קריא יותר?

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=105364

אני מעלה עכשיו נסיון לשיפור, ומבקשת את חוות דעתכם,
ניסיתי לאפיין יותר את ה- ס' , בכדי שיהיה ניתן לזהות בברור שמדובר ב-2 אותיות שונות ולא "הרסס" - כמו שכמה העירו.
אני חושבת שזה נותן גימור טוב יותר ללוגו, ומאחד אותו. במיוחד לאחר שכמה ניקים העירו שנראה להם "אופטיקה הר" ואז- צורה של משקפיים.
איך האופציות?
האם זה קריא יותר?
ואם לא - יש לכם רעיונות לשיפור?
תודה מראש!!!
אשמח לכל חוו"ד שתקדם אותי אל המטרה!!

צפה בקובץ המצורף 132104

קבצים מצורפים

• מה יותר קריא-01.jpg
    KB 168.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תעשי את המשקפיים אפור
וההר מלמעלה תעשו בצבע ירוק

• הוסף לסימניות
מה הכוונה הקטע מלמעלה?

• הוסף לסימניות
ההר מעל המשקפיים

• הוסף לסימניות
לדעתי כל זמן שהכ והס הם באותו גודל ומשולבים יחד זה עדיין נראה אופטיקה הרסס
ולכן לוגו מספר 2 שהם שונים זה מזה בקצוות, זה הלוגו הכי קריא.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
לדעתי על תשתמשי עם ההרים, זה מוריד מהערך של הלוגו.

• הוסף לסימניות
זה עדיין נראה "הרסס"... (ואני מכירה את השם מלפני כן)
למה לא לעשות משהו כזה? >>

קבצים מצורפים

• optica.jpg
    KB 31 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ואגב, אני חושבת שכדאי לרווח בין שתי המילים. לא תמיד זה מתאים להצמיד מילים, אפילו שיש שינוי בצבע.

ובבקשה, בלי ההרים... איך אמרו, זה נראה גבות... (מזכיר את בנץ מאריק ובנץ).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה