האם פלאש של קנון יכול להתאים לניקון??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;447532:
אתה צריך לבדוק בתפריטים שהצילום הרציף מכוון על כמות תמונות ולא על 1.
גם אצלי כשהמצלמה הייתה חדשה הוא ירה רק 2 בכל לחיצה
עד ששניתי את זה... עכשיו הוא יכול לירות גם 8
קודם כל ממש תודה,
אתה יכול בבקשה להדריך אותי תחת איזה קטגוריה זה נמצא ואיך אני משנה את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;447529:
לחיצה אחת ארוכה על המחשף והורדת האצבע אחרי הצילום יהיה יותר יציב

יש לי ניסיון מועט ב HDR

עריכה
רבקה, למה נראה לך ששלש קליקים , ועוד עם 2 שניות הבדל ביניהם, יותר יציב מצילום רציף?!

אני מדברת על צילום עם חצובה, כמובן. הבנתי לא נכון את פותח האשכול?
הבעיה שלי (בצילום עם חצובה) היתה שבהיעדר שלט היד שלי יכלה להזיז את המצלמה. לכן עשיתי את התהליך שתיארתי לעיל, וכך שמרתי על יציבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;447542:
קודם כל ממש תודה,
אתה יכול בבקשה להדריך אותי תחת איזה קטגוריה זה נמצא ואיך אני משנה את זה?

אולי תואיל בטובך לקרוא את המדריך שמגיע עם המצלמה???

תכנס לתפריטים ותחפש שם את השליטה בכפתורים
מצ"ב צילום מסך

ועל הדרך מומלץ לך לעבור על זה

קבצים מצורפים

• BKT.jpg
    KB 220.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;447579:
אולי תואיל בטובך לקרוא את המדריך שמגיע עם המצלמה???

תכנס לתפריטים ותחפש שם את השליטה בכפתורים
מצ"ב צילום מסך

ועל הדרך מומלץ לך לעבור על זה
הואלתי בטובי לקרוא את המדריך המצורף וכן בצילום מסך שהבאת ועם כל זה עדיין אני לא יודע איזה פקודה היא זו שאומרת למצלמה כמה פריימים לקחת... בקשתי, אם לא קשה לך להגיד לי לפחות איך קוראים לפקודה הזו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה