האם קיים כזה דבר??

• הוסף לסימניות
צלמת ניידת עם הציוד שלה??
להגיע למקום צילומים מסוים, עם אביזרים , רקעים, וכו'...?

• הוסף לסימניות
בודאי
רק שהתעריף גבוה.

• הוסף לסימניות
אני! אני!

• הוסף לסימניות
אני מבררת לגבי צילום "בוק" של איפור ותסרוקות.
האם יש כאן צלמת שמתמחה בצילומים מהסוג הזה??
אשמח לשמוע , אפשר באישי, פרטים בנושא. (צילומי חוץ ופנים)
וכן איך קובעים מחיר לצילומים אלו.
ואם יש דוגמאות

• הוסף לסימניות
אם כן, לא יותר הגיוני שאת תבואי לסטודיו שלה?
הרי ממילא עיצוב שיער ואיפור זה מיקצועות שניידים בהם בד"כ.

• הוסף לסימניות
אני בודקת איתכן את האפשרויות.
לא ברור מה יותר מסובך- לסחוב כעשר בנות או יותר, מסורקות, מאופרות ולבושות, החוצה, בתוספת עוד ביגוד וכו'....
או לסחוב צלמת וציוד אלי
תודה על כל הפניות באישי. אשמח לשמוע !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתs;1278987:
אני בודקת איתכן את האפשרויות.
לא ברור מה יותר מסובך- לסחוב כעשר בנות או יותר, מסורקות, מאופרות ולבושות, החוצה, בתוספת עוד ביגוד וכו'....
או לסחוב צלמת וציוד אלי
תודה על כל הפניות באישי. אשמח לשמוע !

יש לך חדר גדול בשביל לפתוח בו סטודיו? מה גודל החדר?

• הוסף לסימניות
תאפרי ותסדרי אותן בסטודיו שלה,
מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
היי שרית, אני מתמחה בעיקר באופנה, אפשר לראות דוגמאות בפייסבוק (CHELI GAD PHOTOGRAPHYׂׂ) וזה הפון שלי 0573105089 -חלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה