כללי האם קיימת מברשת עיצוב באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
ידידים!
אני ממש מתחיל באינדיזיין. ואני מנסה לעמד חוברת שיש בה טקסט רץ + כותרות. וכמובן שהעיצוב של הכותרות שונה מהעיצוב של הטקסט רץ. אבל ישנם הרבה מאוד כותרות.
האם קיימת אפשרות במקום לטפל בכל כותרת בנפרד לעצב כותרת אחת, ולהעתיק את העיצוב שלה לכל הכותרות, כמו 'מברשת עיצוב בוורד'. ואם כן אשמח לדעת?
אודה לכם אם תוכלו להסביר לי ברחל בתך הקטנה, אני ממש מתחיל.
יש לי אינדיזיין בעברית.
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
בוודאי שיש מברשת עיצוב, הכלי של הטפטפת משמש כמברשת עיצוב, אבל הרבה יותר קל לקבוע סגנונות
להלן השלבים ליצירת סגנון פיסקה:
1. מעצבים את הכותרת הראשונה בעיצוב הרצוי.
2. בוחרים אותה
3. פותחים את חלון סגנונות פיסקה (F11)
4. לוחצים על הלחצן בצורת הדף, שבתחתית החלון (צור סגנון חדש)
5. נוספה שורה חדשה שנקראת סגנון פיסקה 1 (כמדומני שזה כך בעברית יש לי באנגלית)
6. לוחצים עליה 2 לחיצות לא רצופות ומחליפים לה שם כגון: "כותרות".
7. כעת, עוברים לכותרת הבאה, עומדים עליה ובוחרים בסגנון פיסקה "כותרות" עיצוב הטקסט "נשאב" מהדוגמא הראשונית ועובר לכותרת הבאה.
למה זה קל יותר?
כי אם מתחרטים למשל, ורוצים להחליף גודל/ צבע/ וכד'
פשוט לוחצים לחיצה כפולה על הסגנון שיצרנו, מחליפים בחלון שנפתח את השינוי הרצוי,
ו... כל הכותרות משתנות באופן אוטומטי!!!
כמובן שזה רק על רגל אחת, אבל משתלם ללמוד את זה לעומק, זה חוסך את העבודה ממש!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על התשובה הנפלאה, ועל הקדשת הזמן לכתוב אותה!
עזרת לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה