דרוש מידע האם קרה לעוד אנשים שניסו לגנוב להם מהאשראי?

• הוסף לסימניות
ביום שישי התקשרו אליי ואמרו לי שבוצעה עסקת אשראי מארצות הברית על סך 100 דולר ועוד ארבע נסיונות מאירלנד
האם זוהי איזו מגמה לאחרונה מהמקומות הנ"ל?
והאם חברת אשראי מחזירים בקלות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא הפוך, האם קרה למישהו שלא ניסו מעולם לגנוב לו מהאשראי?

אפי' לי שתמיד אני נזהר מאד, ואין לי רכב שהמתדלק יגנוב לי פרטים, קרה שניסו מחו"ל לגנוב לי.
אני משער שזה גם נסיונות אקראיים כלשהם לעלות על מס' אשראי בצורה ממוחשבת בלי מידע מראש..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא הפוך, האם קרה למישהו שלא ניסו מעולם לגנוב לו מהאשראי?

אפי' לי שתמיד אני נזהר מאד, ואין לי רכב שהמתדלק יגנוב לי פרטים, קרה שניסו מחו"ל לגנוב לי.
אני משער שזה גם נסיונות אקראיים כלשהם לעלות על מס' אשראי בצורה ממוחשבת בלי מידע מראש..
בחיים לא קרה לי עד עכשיו

• הוסף לסימניות
ביום שישי התקשרו אליי ואמרו לי שבוצעה עסקת אשראי מארצות הברית על סך 100 דולר ועוד ארבע נסיונות מאירלנד
האם זוהי איזו מגמה לאחרונה מהמקומות הנ"ל?
והאם חברת אשראי מחזירים בקלות?

ברור שקרה
חברת האשראי לא אישרו את העסקה וביטלו את הכרטיס על דעת עצמם ואז עדכנו אותי

• הוסף לסימניות
לרוב זה קורה למי שקונה דרך האינטרנט
ובעיקר מעלי אקספרס
זה קרה לי לאחר שהזמנתי מטמיו אבל טמיו שילמתי דרך כרטיס אחר, לכן לא הגיוני שזה הם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה