עזרה האם שמעתם על אורתודנט שאומר לעקור שני שיניים קבועות ?

• הוסף לסימניות
מומלץ ללכת להתיעץ אצל המומחים

ד"ר בן ציון לאופר מת"א
חרדי יר"ש,
הציל הרבה לפני עקירות...
והכסף- שווה...

הוא מוכר בכל רפואת השיניים כיועץ לעניינים אלו
נכון מאוד!
הוא אחד האנשים ה'חזקים' בתחום, ודווקא במקרה שלי הוא המליץ על 4 עקירות של טוחנות, אבל כדאי מאוד להתייעץ איתו.
יש לו רעיונות די מקוריים כיצד להציל לסתות עם דלקות, ועוד שלל בעיות.

• הוסף לסימניות
לאחותי ולי עשו יישור שיניים לשתינו היו שיניים צפופות לה הלסת מאד בלטה ואמרו שרק בניתוח מסדרים את זה, ביישור שיניים עקרו לה שתי שיניים והישור יצא יפה מאד!!
לי - עשו בשיטה החדשה ואמרו שלא צריך לעקור - והתוצאה הרבה פחות יפה- קשה לי לסגור את הפה יותר מאחותי שמצבה היה גרוע יותר- עשינו באותו מקום

• הוסף לסימניות
יש סיבה לא לעשות עקירה?
כן
יישור שיניים הוא זמני ואין צורך לעקור שיניים טובות!
אני ביררתי ב-3 מקומות
ב-2 אמרו שניתן לטפל בשיטת דיימון - ללא עקירות ויצא יפה מאוד!
אלה שעוקרים מיישרים בשיטה ישנה
הקב"ה ברא לכל אחד אותו מספר שיניים, אין דבר כזה שיניים מיותרות!!!

• הוסף לסימניות
לי עקרו שן אחת
במבט לאחור נראה לי שכל הטיפול של היישור שיניים היה מיותר

• הוסף לסימניות
לי עקרו. לא זכור לי כסבל מיוחד.
היישור הצליח למדי, עם השנים יש נסיגה קלה.

• הוסף לסימניות
לי כילד, היה פה מזעזע, ד"ר רנדל המליץ לעקור 2 שיניים.
עברתי יישור שיניים אצל ד"ר רנדל (לפני יותר מ15 שנה)
מי שראה אותי לפני, היה בטוח שיעקרו לפחות 2 שיניים
ובסופו של דבר לא עקרו לי אף שן,
הוא עשה עבודה יפה מאד ב"ה והשאיר שומר מצב על השיניים עד היום
אחרי 5 לידות וב"ה הכל כשהיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה