כללי האם תמונה בגודל זה אפשרי להדפיס ל-3מ'?

• הוסף לסימניות
upload_2018-12-18_8-47-38.png

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת, שלוש על שתים? ברור שלא!

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה.
כמה אינץ צריכה להיות התמונה שתהיה טובה בגודל 2.7 מ'?
ותודה שוב

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה בשאטרסטוק? רב התמונות שפגשתי הם הרה פחות?!
תודה

• הוסף לסימניות
ברור שאין, את צריכה לעבד אותם לפני זה.

• הוסף לסימניות
תמונה בגודל כזה רואים מרחוק
אף אחד לא עומד במרחק של 20 ס"מ ורואה את הפיקסלים...

אין שום בעיה בשימוש בתמונה איכותית משאטרסטוק
מניסיון

• הוסף לסימניות
תודה מאד לכולם

• הוסף לסימניות
ועוד ברור קטן, כשאני ירואה על המסך את התמונה מפוקסלת בגודל הנ"ל
אני יכולה להסתמך שזה יצא אחרת בדפוס? מה שאני רואה זה מה שיודפס, לא?

• הוסף לסימניות
ועוד ברור קטן, כשאני ירואה על המסך את התמונה מפוקסלת בגודל הנ"ל
אני יכולה להסתמך שזה יצא אחרת בדפוס? מה שאני רואה זה מה שיודפס, לא?
זה לא ייצא אחרת בדפוס,
אבל בגלל הגודל הצופים יראו את התמונה מרחוק והמראה שיתקבל במוח לא יהיה מפוקסל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה