קורונה האם 23 בחורים נשלחו למלונית בגלל טעות בבדיקה

• הוסף לסימניות
במלון קורונה פרימה פארק שוהים 23 בחורים מישיבת עטרת שלמה (סורוצקין) בראשון לציון.
נתחיל את הסיפור מהתחלה.
הבחורים שהו בקפסולות כחודשיים.
הוחלט על ידי הנהלת הישיבה לתת לבחורים אפשרות לצאת לשבת חופשה בתנאי שיעברו בדיקת קורונה בעת החזרה לישיבה.
משרד הבריאות לא הסכים לבזבז בדיקות עבור הבחורים.
הישיבה רכשה בדיקות מחול (ממדינה באירופה) בבדיקות יצאו 80 בחורים חיוביים.
וכאן מתחיל הסיפור.
אותם בחורים נבדקו שוב בבדיקות הקורונה הרגילות שבוצעו על ידי קופות החולים.
בבדיקה החוזרת נותרו 23 בחורים בלבד חיוביים, השאר יצאו שליליים פעמיים.
23 הבחורים נשלחו למלון לחולי קורונה.
וכאן הבחורים, ואף משרד הבריאות שמו לב למשהו מוזר.
כל הבחורים שיצאו חיוביים שייכים לאותה קופת חולים.
חברי קופת חולים מכבי, כללית ולאומית לא נדבקו.
רק מי ששייך לקופה אחת נדבק בקורונה.
ויותר מעניין שלא היה מעגל הדבקה, מהמשפחה שלהם אף אחד לא נדבק. ולא אף אחד אחר ששהה בקרבתם, מוזר.
משרד הבריאות שלח מיד שוב צוות דוגמים למלון לבדוק את הבחורים. וכולם יצאו שליליים.
כיוון שלא משחררים ממלון קורונה בלי 2 בדיקות שליליות בדקו שוב, והפעם 4 בחורים חיוביים.
סביר להניח שהבחורים שלכאורה היו בריאים, נדבקו במלון שבו שהו יחד עם חולי קורונה אחרים.
טעות בדגימות של קופת חולים מסויימת גרמה לשלוח 23 בחורים בריאים למלון עם חולי קורונה ולהדבקה של אותם בחורים בקורונה.
ברור.בדיוק כמו שהודיוע לבית ספר שלם של הבת שלי להיות בבידוד סתם...

• הוסף לסימניות
סיפור טרי ולא כ"כ מובן :
אם המשפחה נבדקה בשישי ויצאה חיובית.
בראשון הגיעו לעשות בדיקה לכל בני הבית.
לא ברור איך , אבל עשו לאמא בדיקה נוספת (בד"כ אחרי בדיקה ראשונה חיובית לא מוכנים לעשות בדיקה חוזרת לפני שחלפו 12 יום) .
חלק מהילדים לא הסכימו שיכניסו את המטוש לאף ולכן הסתפקו בבדיקה מהגרון בלבד. הילדים תארו שהמטוש דגדג בלשון ובכלל לא הוכנס עמוק.
אתמול קבלו תשובה שלילית לכולם. כולל האמא שבשישי נבדקה לראשונה והיתה חיובית.
תעזרו לי להבין את הסיפור ;)

היות ומדובר בשכנים שלי והם מרגישים משוחררים לצאת לחופשי, אני קצת לחוצה.......
זה מאד יכול להיות שהיא עשתה בדיקה יצאה חיובית, בדיקה שניה שלילית והיא עכשיו צריכה לעשות בדיקה שלישית ואם היא יוצאת שלילית היא משוחררת.
הרי כל מחלים מקורונה צריך לעבור בדרך בדיקה שהתוצאה היא שלילית.
מה שכן כל בני הבית עדיין חייבים בבידוד ואני הייתי מאד נלחצת מזה מכיון שהנגיף אולי עדיין דוגר

• הוסף לסימניות
אבל קראתי באחד האשכולות סיפרה משהי ששמעה מכלי ראשון, שהם התקשרו למד"א, ואמרו להם שיבואו לאסוף את זה.
מפה לשם, עד שמד"א הגיעו לקחת כבר הודיעו להם שזה יצא חיובי.
הלואי שזה היה הקצב.... מאז שמד"א מגיעים עד שמתקשרים להודיע את התשובה----------

מנסיון:
אגב מד"א היו אצלכם כבר חמש פעמים באמת או שהגזמתם?

• הוסף לסימניות
סיפור טרי ולא כ"כ מובן :
אם המשפחה נבדקה בשישי ויצאה חיובית.
בראשון הגיעו לעשות בדיקה לכל בני הבית.
לא ברור איך , אבל עשו לאמא בדיקה נוספת (בד"כ אחרי בדיקה ראשונה חיובית לא מוכנים לעשות בדיקה חוזרת לפני שחלפו 12 יום) .
חלק מהילדים לא הסכימו שיכניסו את המטוש לאף ולכן הסתפקו בבדיקה מהגרון בלבד. הילדים תארו שהמטוש דגדג בלשון ובכלל לא הוכנס עמוק.
אתמול קבלו תשובה שלילית לכולם. כולל האמא שבשישי נבדקה לראשונה והיתה חיובית.
תעזרו לי להבין את הסיפור ;)

היות ומדובר בשכנים שלי והם מרגישים משוחררים לצאת לחופשי, אני קצת לחוצה.......
באמת לא מובן,
אבל בכל מצב- הם צריכים בידוד, מכיון שנכון לשישי היא היתה חיובית. והם נחשפו אליה!

• הוסף לסימניות
אנחנו במאוחדת, ירושלמים.
ביקשנו בדירה, הוזמנו להגיע לטורים למחרת.
יצא שלילי.
כנ"ל כל החברים שלו שנבדקו וזה למעלה מעשר

• הוסף לסימניות
הזוי!!!!!!!
זה לא משחק ילדים! אנשים/נשים/ילדים נכנסים לבידוד לשבועות!!
מדובר בהפסדים כלכליים בעיות רגשיות וכו
מישהו יכול לעשות משהו בעניין? לערב גורמים מתאימים?
עדיף שמישהו אחד יצא מופסד מאשר מאות.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה