תנור אפייה האם NINJA יכולה להחליף תנור בילד-אין? 🤔 אשמח לעצות מידיעה/ ניסיון אישי!

• הוסף לסימניות
התייעצות לגבי רכישת תנורים ומכשירי NINJA

אנחנו עומדים לפני כניסה לדירה חדשה ומשתדלים לחסוך בהוצאות על ריהוט ומכשירי חשמל.

לקראת האכלוס, אנחנו צריכים לרכוש שני תנורי בילד-אין לחלבי ובשרי. עם זאת, מהמתנות מהעבודה לפסח יש גם מכשיר NINJA SPEEDI, ואני מתלבטת האם הוא יכול להוות חלופה לאחד התנורים לפחות לתקופה הראשונה.

האם מישהי מכירה את המכשיר ויכולה לחוות דעה?

בנוסף, יש לי אפשרות בחירה בין מכשירי NINJA נוספים, כמו:

• NINJA גריל עם פאנל תצוגה בעברית
  • NINJA גריל XL Second Generation

האם אחד מהם יכול להוות תחליף טוב יותר לתנור?

אשמח לעצות והמלצות. תודה רבה! 🙏

• הוסף לסימניות
התייעצות לגבי רכישת תנורים ומכשירי NINJA

אנחנו עומדים לפני כניסה לדירה חדשה ומשתדלים לחסוך בהוצאות על ריהוט ומכשירי חשמל.

לקראת האכלוס, אנחנו צריכים לרכוש שני תנורי בילד-אין לחלבי ובשרי. עם זאת, מהמתנות מהעבודה לפסח יש גם מכשיר NINJA SPEEDI, ואני מתלבטת האם הוא יכול להוות חלופה לאחד התנורים לפחות לתקופה הראשונה.

האם מישהי מכירה את המכשיר ויכולה לחוות דעה?

בנוסף, יש לי אפשרות בחירה בין מכשירי NINJA נוספים, כמו:

• NINJA גריל עם פאנל תצוגה בעברית
  • NINJA גריל XL Second Generation

האם אחד מהם יכול להוות תחליף טוב יותר לתנור?

אשמח לעצות והמלצות. תודה רבה! 🙏
את צריכה להוסיף על זה כסף?

• הוסף לסימניות
לא צריכה להוסיף כמעט, רק 100 ש"ח

ההתלבטות היא לזמן קצוב.
כלומר, כחצי שנה שישמש במקום תנור בשרי, נניח.
שנה שעברה היה באושר עד בערב פסח תנור בילד אין ב400 שח

אולי שווה לך במקום נינגה
אין לי תשובה לגבח השאלה עצמה

• הוסף לסימניות
שנה שעברה היה באושר עד בערב פסח תנור בילד אין ב400 שח

אולי שווה לך במקום נינגה
אין לי תשובה לגבח השאלה עצמה
היה באושר עד עם טורבו אקטיבי?

ולגבי נינג'ה עוקב גם.
האם זה באמת יכול להחליף תנור?

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי בתור זו"צ- יכול להחליף את התנור להכל חוץ מלאפיית עוגות/חלות (בעיקר בגלל הגודל וגם התוצאות לא מספיק משביעות רצון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה