האנגר- בגדי ילדים, משהו שמע?

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם חורף שעבר והסחורה היתה נחמדה סגנון באזר שטראוס+. יצאתי בעיקר עם פיג'מות במחירים לא יקרים אבל גם ממש לא מחירי רצפה.....

• הוסף לסימניות
הייתי בהאנגר בנשר, נחמד.
תחילת עונה המחירים חביבים, סוף עונה באמת שווה.
אני מצאתי בעיקר פיג'מות לילדים.

• הוסף לסימניות
באמת חנות מומלצת.
סחורה טובה, מחזיקה מעמד יופי כל העונה.
אני אנסה להעלות תמונה של השקית שלהם.

סניפים: רעננה, בת ים, ראשל"צ, פ"ת, ת"א, ירושלים, באר שבע, נהריה ונשר.

קבצים מצורפים

• IMG_20141020_090019.jpg
    KB 368.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני מקבלת סחרחורת שאני נכנסת לשם.. זה ענק ומסודר כמו חיילים.
החסרון היחיד: את הבגדים שמקופלים צריך לפתוח כדי לראות את הדוגמא שלהם, אבל הם מסדרים את זה באופן שאם את יודעת מה את רוצה למשל שרוול ארוך פוטר לבת מידה 2 הכל באותו מקום ולא צריך להתרוצץ.

• הוסף לסימניות
מה האיכות בהשוואה ללידר? לקידישיק? לנקסט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1399549:
מה האיכות בהשוואה ללידר? לקידישיק? לנקסט?
תלוי מה.
שנה שעברה היו להם סריגים ממש יפים. לא עבים. אבל החזיקו יופי.
פיז'מות מצוינות.
לא יודעת להשוות לך.
יש חלק מהסחורה שנראית זבל- סגנון שנמתח ומתרחב אחרי כביסה ראשונה ויש דברים שנראים יותר איכותיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה