האנטיוירוס מחק לי קבצים בלי שנתבקש

• הוסף לסימניות
הכנסתי דיסק חיצוני למחשב אחר, וכל ההקבצים הפכו לקיצורי דרך.
כשהחזרתי אותו למחשב שלי האנטי וירוס מחק את כל הקבצים.
איך מחזירים אותם? יש שם חומר חשוב

• הוסף לסימניות
בטוח שהוא מחק? אולי הם הפכו למוסתרים (זה חלק מהסימטומים של הוירוס)?
שלחתי המלצה לטכנאי באישי.

• הוסף לסימניות
הקישור לא עוזר לי כי הם לא מופיעים בכלל.
השאלה אם יש מה לנסות עם הקבצים שצורפו שם?

• הוסף לסימניות
תכנסי למחשב שלי ושם בהגדרות תצוגה תשני להצג קבצי מערכת והצג קבצים ותקיות מוסתרים...

• הוסף לסימניות
לא מצליחה, זה גורם למחשב להיכבות כל הזמן באמצע הסריקה.
איפה נמצא בוינ' 8 המקום לסימון קבצים מוסתרים? לא מצאתי.

• הוסף לסימניות
אפשרויות תיקיה למעלה (צריך ללחוץ למטה על החץ).

• הוסף לסימניות
תוכנה למתקדמים
יש תוכנה שנקרא בשם Attribute Changer
הוא מוסיף לשונית בתוך קליק ימיני בעכבר על קובץ X

שנקרא Attribute
ושם להוריד את הV לHIDDEN (מוסתר)
והכל יבוא בשלום
http://www.filehippo.com/download_attributechanger

אפשר לעשות את זה על הכונן מבחוץ וזה יעיל על כל הקבצים
אם הויורס קיים זה יחזור למוסתר כל הזמן
אז עדיף לפני זה לסרוק את הכנון/אונקי, ואחרי זה לשנות אותו ללא מוסתר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם הסתדרתי ב"ה והשתמשתי בתוכנות שהעלו כאן.
ותודה גם לפרסומון שעזר באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה