הארמון

• הוסף לסימניות
כן, גם אני הייתי הולך על היפוך התמונה, זה מתבקש,
אבל, קצת "אנדר" בחשיפה היה מוציא לך שני חצאים טובים, וכל שכן פילטר.

• הוסף לסימניות
מיוחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;457993:
כן, גם אני הייתי הולך על היפוך התמונה, זה מתבקש,
אבל, קצת "אנדר" בחשיפה היה מוציא לך שני חצאים טובים, וכל שכן פילטר.

ההיפוך מתבקש כגימיק, שמת לב לזה מהר מאד!:)

זה (ישר הפעם) יותר טוב?
צפה בקובץ המצורף 72953

אתה יכול לראות שמזג האויר לא היה לטובתי החג, הכל אפור קודר, זה אולי מתאים לפעמים לאווירה, אך הייתי מבכר שמים תכולים עם צבעים חמים יותר, החשיפה אולי מעט באובר, אבל באנדר הייתי מאבד פרטים, לדעתי.

לאיזה פילטר כוונתך? UV רגיל?

נכתב ע"י aiver;458020:
HDR ישדרג פה.

אני לא בטוח, אין כאן הבדלי תאורה משמעותיים הכל ברור. זה היה אולי נותן עיבוד מעניין אבל רק בשביל עיבוד זה לא בטוח כדאי.

אולי חבל שלא ניסיתי מהצד הזה של הארמון HDR, תמיד יש פעם הבאה...

• הוסף לסימניות
מעבר לנאמר למעלה, היה כדאי לפתוח יותר במיוחד למטה
בס''ה השתקפות ראי מוצלחת
נראה לי שמדידת אור מאיזור התפר היה מאזן בין החשיפה שמעל לזאת שמתחת
:)

• הוסף לסימניות
סחטיין יוס!

איך קולטים היפוך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה