הארנבת של יעל

• פותח הנושא Ella
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אלה את אלופה! כמו תמיד..
והארנבת פשוט מותק
באמת חבל שהתמונה חסומה :confused:אבל מצליחה לדמיין אותה בעצמי ;)
כיף ליעל!!
תודה אילה , היא מאד השתנתה מאז שראית אותה...
גדלה באיזה שנתיים אחרי הכל
מתיקות שיא! פשוט יפיפה ומושלם, אהבתי מאד!
אני גם התחלתי קצת בנסיונות סריגה, מסתבכת קצת עם העיניים בסופי כל שורה... מקווה שיסתדר בהמשך.
תודה
את שמה סמן בעין האחרונה של השורה?
זה אמור לעזור בענין
בלעדי זה , זה כמעט בלתי אפשרי

• הוסף לסימניות
אני גם התחלתי קצת בנסיונות סריגה, מסתבכת קצת עם העיניים בסופי כל שורה... מקווה שיסתדר בהמשך.
אם את סורגת בספירלה, לשים סמן זה מאוד עוזר.
בכל מקרה מהר מאוד מתרגלים לעיניים וזה מסתדר,
בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
את שמה סמן בעין האחרונה של השורה?
זה אמור לעזור בענין
בלעדי זה , זה כמעט בלתי אפשרי
את הבובה הראשונה שלי סרגתי בלי סמן כי לא ידעתי מה זה בכלל...
רק אח"כ למדתי את זה,
באמת מאוד עוזר!

• הוסף לסימניות
הוואו בובה מדהימה!! בקו נקי ממש לטעמי
חשבתי שאני ה"אמא סורגת" היחידה
יש מצב לקבל הוראות?
תודה

• הוסף לסימניות
יאווו איזה חמוד!!!
אני רוצה גם:p

• הוסף לסימניות
תודה,מעריכה את טוב הלב!

• הוסף לסימניות
את אלופה ברמותתתת
איזה דיוק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה