עזרה האשכול המרכזי לריכוז תלונות על חברת קווים במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
הוגנב לאוזני שחברת קווים מזלזלת ביודעין בתושבי מודיעין עילית ומדלגת ודוחה קווים ללא כל חשש לקנסות ממשרד התחבורה משום שזכינו שתושבי העיר אינם פועלים על דעת עצמם ובפרט בענייני מסירה לרשויות אא"כ יש הוראה מפורשת מרב בעניין, וכן גם אם יש להם הוראה מרב שאפשר להתלונן היות ולא מחזיקים סמרטפונים או אינטרנט בצורה נגישה לא מתלוננים במשרד התחבורה שקונס את החברה בסכומים גבוהים על איחור או דילוג לא מוסבר ומנומק הייטב ושנבדק מול המתלונן, ומצב שאין מתלונן הם אומנם יודעים מה קורה בשטח אבל הם מקבלים תרוצי סרק מהחברה ומסתפקים בהם ואינם קונסים.
לאחר התייעצות עם מורה הוראה מוסמך שהתיר לדווח למשרד התחבורה על כל דבר משום שהם שכירים של משרד התחבורה (הרי חייבים לתקף גם חופשי...).
אבקש מכל מי שנתקל בזלזול, דילוג או איחור בקוים שיכתוב באשכול זה את מס הקו כיוון הנסיעה ושעת יציאה שבלו"ז ותחנה וסיבת הבעיה. ואשתדל לרכז את כל הפניות ולהעבירם למשרד התחבורה שיקנסו את החברה עד שיתחילו לשרת את תושבי העיר כמו תנאי המכרז של משרד התחבורה...

• הוסף לסימניות
קו 2 לברכפלד ביום 15,7,19 בשעה 16:08 לא יצא תחנה 60353
יישר כח על פתיחת האשכול
נקווה שיעזור בסוף...

• הוסף לסימניות
קו 209 היום (15/7/19) בשעה 13:30 - נסיעה לא בוצעה כלל.

• הוסף לסימניות
קו 881 ממודיעין עילית לאשדוד ב 11/7/19 של שעה 17:15 איחר בחצי שעה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על היוזמה, נגרם על ידם הרבה עגמת נפש, אעדכן בעז"ה במקרה הבא
תודה רבה

• הוסף לסימניות
טוווווב :rolleyes:
אני מבין שאין תלונות
אז מיותר האשכול הזה???

• הוסף לסימניות
לא מיותר בכלל, אולי צריך לעשות מידי פעם הקפצה ולפרסם את זה יותר..
תוך כמה שעות קיבלתם מספר תלונות עד שזה נעלם ברחבי הרשת...

• הוסף לסימניות
טוווווב :rolleyes:
אני מבין שאין תלונות
אז מיותר האשכול הזה???
לא מיותר בכלל, לי אישית יש ערימת תלונות (שתיים מהן ממש מהשבוע האחרון על ביטול יציאת קו).
פשוט מרוב יאוש (או חוסר צורך בתלוש ה15 ש''ח שמקבלים מהם אחרי שעתיים המתנה על הקו) לא עשיתי עם זה כלום.
עכשיו שמרתי לעצמי את קישור האשכול, ואתחיל לעקוב ולרשום את פרטי המקרים.
שכוייח שכוייח!

• הוסף לסימניות
כנראה שפותחי האשכול אינם מודעים לכך, שהחל מתחילת 2019 התגובה הלאקונית של משרד התחבורה על אי יציאת קו, והחל מאמצע 2019 התשובה זהה גם על תלונת אי עצירה בתחנה;
שיש מערכת חדשה שמזהה את הכל בזמן אמת ואין שום צורך להתלונן כי אנחנו יודעים הכל והכל אוטומטי...

• הוסף לסימניות
עמדנו בחמישי בערב בשעה 19:30 והלאה בתחנה כפר רות מזרח לכיוון מודיעין עילית
קו 304 לא עצר
קו 340 לא עצר
קו 320 לא עצר....

והם לא הגיעו ביחד, הם הגיעו בהפרשים של 10 דקות:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
לא מיותר בכלל, לי אישית יש ערימת תלונות (שתיים מהן ממש מהשבוע האחרון על ביטול יציאת קו).
פשוט מרוב יאוש (או חוסר צורך בתלוש ה15 ש''ח שמקבלים מהם אחרי שעתיים המתנה על הקו) לא עשיתי עם זה כלום.
עכשיו שמרתי לעצמי את קישור האשכול, ואתחיל לעקוב ולרשום את פרטי המקרים.
שכוייח שכוייח!
מצבכם שפר עלכם שקיבלתם 15 שח בדרך כלל מקבלים רק מכתב שהעניין טופל....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל הקווים מבני ברק כמעט בכל פעם שאני בתחנה אם ישנו אוטובוס בתחנה הם עוקפים כרוח סערה ונעלמים במעלה ר' עקיבא לא פעם או פעמיים עשרות או יותר לנהגים אין סבלנות אני למזלי הצלחתי לעצור אותו במרחק אבל במשך כל הנסיעה הוא עבר ליד התחנות במהירות ראיתי אנשים מנופפים בידם אך ללא הועיל זה מעצבן ובדן הנהגים ממתינים לנוסעים בסבלנותבאותה התחנה בדיוק!

• הוסף לסימניות
עמדנו בחמישי בערב בשעה 19:30 והלאה בתחנה כפר רות מזרח לכיוון מודיעין עילית
קו 304 לא עצר
קו 340 לא עצר
קו 320 לא עצר....

והם לא הגיעו ביחד, הם הגיעו בהפרשים של 10 דקות:mad::mad::mad:
לתועלת הענין כדאי לכתוב מספר תחנה ותלונה מפורטת

• הוסף לסימניות
כל הקווים מבני ברק כמעט בכל פעם שאני בתחנה אם ישנו אוטובוס בתחנה הם עוקפים כרוח סערה ונעלמים במעלה ר' עקיבא לא פעם או פעמיים עשרות או יותר לנהגים אין סבלנות אני למזלי הצלחתי לעצור אותו במרחק אבל במשך כל הנסיעה הוא עבר ליד התחנות במהירות ראיתי אנשים מנופפים בידם אך ללא הועיל זה מעצבן ובדן הנהגים ממתינים לנוסעים בסבלנותבאותה התחנה בדיוק!
אני חושב שעל שאר הנוסעים מוטלת החובה לעדכן את הנהג במקרה כזה שאם לא עוצר מייד יתלוננו עליו!
ואם לא עוצר בכל זאת, להעלות לכאן...

• הוסף לסימניות
יש
אני חושב שעל שאר הנוסעים מוטלת החובה לעדכן את הנהג במקרה כזה שאם לא עוצר מייד יתלוננו עליו!
ואם לא עוצר בכל זאת, להעלות לכאן...
לציין שבזכותי הוא עצר לכמה אנשים כי אמרתי לו .

• הוסף לסימניות
לתועלת הענין כדאי לכתוב מספר תחנה ותלונה מפורטת
יש לך את כל הפרטים...
מוזמן לכתוב תלונה מנומקת ב7 העתקים...

כשאקבל תגובה ממשרד התחבורה על התלונה שלי מלפני שנתיים , אני אתפנה לכתוב תלונה מפורטת...

• הוסף לסימניות
אני לא רואה תחנת אוטובוס מהבית אבל היה לי חלום פשוט לתעד במשך שבוע שלם מתי אוטובוסים יוצאים. לידי יש 5 קווים שלהם.

• הוסף לסימניות
קו 304 ב 14.07.19
שעת יציאה- 15:00
אמור להגיע לתחנה- 15:08 [65158] (לפי קלקו ו MOOVIT)
הגיע בסביבות 15:30
תודה על האשכול!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה