בקשה האשכול שפתחתי חסום לי משום מה - מישהו יכול לדלות משם את המידע?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פתחתי הבוקר את האשכול הזה:
הוא נחוץ לי
והוא משום מה חסום לי בנטפרי...

מישהו יכול אולי לעזור לי ולדלות לי משם את המידע המרכזי? אולי תמונת מסך? או העתקהדבק?

זה חשוב לי.

תודה!

• הוסף לסימניות
מצטטת את התגובות הרלוונטיות:
אפשר בהחלט, יוצא מהמם מניסיון.
מכירה מישהי שאלופה בזה, אם מעניין אתכם.
לא יצא טוב...
שימו לב שבתקריב הפרצוף הוא לא אותו פרצוף, גם אם במרחק זה נראה לכם אותה ילדה,
כך שאיבדנו את האפקט והרגש לתמונות, שזה הדבר הכי חשוב בתמונות.

אם התמונה מבוססת על תמונה קיימת, ניתן להחליף חזרה את הפרצוף לפרצוף המקורי.
כמו שעשיתי כאן (ביקשתי מהבינה שתשאר גם על אותה תאורה)
2026-03-16_125958.jpg
עם הרבה פוטושופ ומומחיות אפשר להוציא בוק שלם בלוקיישנים מטריפים.

ממליצה מאוד עליה
7videoforu @ gmail.com
זה מה שאני מסבירה, כמה מקצועי שיהיה הפרצוף לא יהיה הפרצוף האמיתי,
השיטה היא לצלם תמונות בבית, ואז לעבד ב AI
ברור שצריך תמונה אחת עליה עובדים.
אבל בקלות לאותה תמונה אפשר לשנות פוזיציות, לוקיישנים, תאורה ועוד.

ואני אומרת לך שבפירוש מניסיון אפשר לעשות את זה.
אפשר לעבוד לבד
רק צריך לשגע את הבינה עוד ועוד שהפנים ישארו בדיוק אותו הדבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה