***האתגר הדו שבועי החדש- קצת אור בתוך החושך!***

• הוסף לסימניות
מהיר מהיר מהיר. חשבתי שיהיה לי זמן ליותר.
חשבתי.

פוטושופ

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 243.7 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
טוב, אני לא ציירת, אבל את זה יצרתי וציירתי איכשהו לכבוד חנוכה...
תכננתי לעשות עם זה משהו בסוף עדיין לא עשיתי כלום,
אז אולי לפחות אצרף את זה למזכרת בתוך האתגר שלכם
שנזכה להארת פנים מלמעלה אמן

• הוסף לסימניות
ועכשיו התוצאות...

היה תענוג גדול לראות את כל הציורים המדהימים שפרסומו

וזה עבודה קשה מאוד להחליט אילו הם הטובים ביותר

הנה התחושה האישית שלי:

במקום השלישי: חני H
באופן מושלם את משדרת את הרעיון של הסביבה החשוך וממש קצת אור. באמצעות מספר מועט של קווים טבעיות בצעת תמונה ברורה מאוד!

במקום השני: LEVY
תאורה והצללה מושלמת. והמסר שהוא אומר לי: יש אור בקצה המנהרה - יש תקווה

מקום ראשון: אבימי
אני פשוט אוהב את ההרגשה בציור זה. זה רגוע, שליו. שילוב יפה של מקורות אור. אתה הבהרת שזה בחושך ואתה מספר הרבה באמצעות מספר מועט של קווים.

היו הרבה ציורים נוספים נפלאים! תודה על השתתפותכם ותודה שנתתם לי לרוץ בסיבוב הזה

אני מצפה לאתגר הבא ...

ים הצלחה לכולכם!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה! מחמיא לי מאד...

יאללה, אבימי! מחכים למשהו טוב. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
להורי שהביאוני ובכלל.
מחמיא מאוד, בפרט לאור העבודות המדהימות אחת אחת שהשתתפו כאן.
אתארגן ואעלה אתגר חדש בקרוב ב"עה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה :)

כיף לזכות כשלא חשבתי בכלל על הכיוון
פחות מ20 דקות של הרפיה בין לבין...

אבימי- גדול!
אהבתי מהרגע הראשון
הפשטות שבעמקות!

הצלחות לכולם,
ותודות למנהל האתגר :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה