***האתגר החודשי - אביב חביב ומה שמסביב - הפרפר***

• הוסף לסימניות
מכיוון שאין באפשרותי לשנות את תגובתי (ויצירתי) הקודמת ראו אותה כמבוטלת...
פרפר בשבילי תמיד היה כסמל של שינוי, חיוביות ופריחה...הצבעוניות המעניינת תמיד משכה אותי ונתנו לי תחושה כאילו אני בחלום טוב שהכל יפה ופורח סביבי.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 20160508_115011.jpg
    1.7 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התחשק לי כבר גם...

שלושה קווים - אבל ציור.

קבצים מצורפים

• פרפר.jpg
    KB 382 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
ועכשיו ליידיס אנד ג'נטנמנ'ס...
תודות חמות לכל מי שדרג, השתתף ושלח הצבעות...
הדרוג שלכם קבע והשפיע!!

--במקום הראשון--
היצירה שלה כבשה את לב הבוחרים גם בצלצולים וגם בהצבעות האישיות- וטיפסה ל 47 נקודות!!! קבלו אותה--
הזוכה הגדולה--
batchens

--במקום השני--
בקרב צמוד מאוד, עם הרבה בחירות ודרוגים!! הגיעה ל39 נקודות!!
איטה מרמורשטיין

--במקום השלישי--
בזינוק מרשים, והרבה הערכה ליצירה זכתה ב30 נקודות!!
הני P

ועל כסאות הכבוד רבי כשרון עם ניקוד גבוה--
23 נקודות!! לחני H
18 נקודות!! לNIGHT
16 נקודות!! ליצחק 212
14 נקודות!! לשי קיש וlevy
11 נקודות לרבקה למפרט ו10 לאסתי 25

רב תודות לכולכם וברכות לbatchens על עלייתה לכס השיפוט!!
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחות לכולכם!!
מחיאות כפים לבת-חן!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!

לכל מי שהצביע והשפיע, זה ממש מרגש ומשמח! מעריכה את זה מאוד.
וואו, נעתקות לי המילים.. לא כל כך יודעת מה לרשום במעמד זה..
תודה בראש ובראשונה לבורא עולם ולהוריי שהביאוני עד הלום. בל נשכח כל אחת ואחד שצלצל בפעמון:D תודה!

שמחתי מאוד להשתתף באתגר ושמחה שעמלי נשא פרי, בע"ה מקווה להעלות את האתגר הבא עד מחר, הוא כבר מתבשל במוחי ואני רק צריכה לחדד אותו טיפה.

מקווה לראות אתכם משתתפים בו:)

שוב תודה, חודש טוב ובשורות טובות

• הוסף לסימניות
בת חן, גאים בך!!!:)

• הוסף לסימניות
וואו, אהבתי פה כמעט את הכל, אתגר פשוט חמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה