***האתגר השבועי: דיבוב***

• הוסף לסימניות
לא חבל על החיים?!
רק עכשיו סיימתי לשפץ את הוילה...

התרנגול ז''ל. כפרות תשע''ג.

קבצים מצורפים

• תרנגולת.jpg
    3.7 MB · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
מיייייייייייאמי

יאמי, סלט טונה על הבוקר, ללקק את הצלחת - בתאבון.

קבצים מצורפים

• 20130421_070431(0).jpg
    1.3 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
אנחנו הולכים בתלם. כמו עדר של כבשים...

קבצים מצורפים

• עדר בבית חלקיה.jpg
    1.4 MB · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
הוא אמר לי לחכות כאן...

אז אני מחכה....

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    3.3 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
הורדות

הרואה פיל...

קבצים מצורפים

• DSC_5451.jpg
    1.3 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
אין עם מי לדבר

"כמה פעמים אמרתי לך סרגיי הם לא דוברים דובית..."

קבצים מצורפים

• 20121.jpg
    3.4 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זהו, כבר אחרי חצות.
אחרי מיון מדוקדק, בחינה מעמיקה וייעוץ נקבעו התוצאות כדלהלן:

-הייתי מוסיפה תרועות חצוצרות ותופי טם טם, אבל מחמת האבל על תלמידי רבי עקיבא נעשה את זה ווקאלי:

במקום השלישי: חן אליהו עם הדוב שמנסה להרגיע את ידידו הזועם סרגיי.
יופי של הבעה, ודיבוב תואם להפליא!
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=991632&postcount=26

במקום השני: החתלתולה החמודה והמבוהלת של ריקי. כמעט זינקה לי מהמסך מרוב לחץ.
הבעה נפחדת ופוזה של אחת שתקעו אותה במרחב הוורוד המלחיץ. בדיוק כמו הדיבוב.

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=989042&postcount=11

ולמקום ראשון: חניש עם הדרמה של החפרנים או איך שקוראים להם. תמונה מעולה מבחינה טכנית (עד כמה שהשכלתי הפרוגית מגעת) וההבעה... ראיתם את ההוא שלוחש להם?
וואי, איזה לחץ!
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=989461&postcount=16

ולסיום: אני חייבת לציין את התמונה של מירי 92 שכמעט כמעט נכנסה, את השפירית המצחיקה של ויזואלי, את כל פינת החי של לאה, ובכלל. היה משעשע להפליא, והתעמלות טובה לכושר היצירתי- תנאי בסיסי ליצירה לכל אמן באשר הוא.
תודה לכל המשתתפים הנלהבים, לצופים המצלצלים, ועל הזכות המרגשת להרהיב עוז ולשפוט, למי שיש לו עוד הרבה הרבה ללמוד בסוגיה זו ושמה -צילום.

• הוסף לסימניות
חני כל הכבוד!-תמונה מדהימה!
נוי בחירה מעולה!
חני. אולי הפעם אשתתף באתגר!
תעשי לי פרוטקציה?;)(מזהה?)

• הוסף לסימניות
הי, איזה כיף! תודה על הבחירה!
מישהי רוצה לקחת את האתגר על עצמה?
אני עמוסה במיוחד!
אולי זה הולך שמעבירים את זה לזוכה שלפני?

• הוסף לסימניות
ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני!

...

• הוסף לסימניות
טוב, ריקי אמרה שהיא לא לוקחת את זה על עצמה,
אז נעביר את זה הלאה- לחן אליהו.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה