**** האתגר השבועי (המחודש דנדש) - באוויר ****

• הוסף לסימניות
ידני.

ים הצלחות לכולם :)
אוויר.PNG

קבצים מצורפים

• אוויר.PNG
    אוויר.PNG
    KB 619.3 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חבל שזה לא היה פרסומת ל'דירה באויר' של מנחם טוקר...
מדהים ומחזק!!!

משתתפים ומשתתפות פורום יקרים - התגובות (הנחמדות מאוד!) על העבודות שמועלות לאתגר
לא יפורסמו באשכול האתגר אלא אך ורק באשכול הנספח לאתגר. תוכלו למצוא אותו אם תלחצו על המילה הזאת.

ו...מי זה מנחם טוקר?

• הוסף לסימניות
וו....... ננעל!! בשעה טובה ובקול תרועה,

הזוכה המאושרת היא SWEETPANDA1! ובהפרש ניכר, יש לציין.

ברכות ל @sweetpanda1 ולכולכם, המשתתפים והמלייקים, חזרתם ובגדול. שאפו.

בהצלחה באתגר הבא!

• הוסף לסימניות
אאאההה וואו!!
איזו הפתעה:eek::)
אז אני כבר צריכה להפעיל את מנועי השכל לאתגר הבא...
תודה רבה לאבימי על האתגר ותודה לכל המשתתפים ולכל המצביעים:)
בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
שאלה:
כולם פה ציירו את הציורים מהראש???

• הוסף לסימניות
האמת, זה די מסובך לצייר מהראש.
אני חושבת שרוב הציורים ציירו דווקא מהמחשב או מהמשטח הגרפי.
אאא מירי, אל תהיי בטוחה אם יש שמציירים ברגליים אז בטח המציאו כבר ציור מהראש.
לי למשל יש ציורים שיצאו לי מהאף!

• הוסף לסימניות
זמורה מספר על מישהו שצייר מהראש ולקח על כל ציור כמה מאות אלפי דולרים
ס'תומרת מהשערות הוא נתלה על העץ עם הרגליים ואו או התנדנד לו ואיזה יופי של ציור! בחיים לא ראיתם פסים יותר יפים מזה...;););)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה