*** האתגר השבועי: העתיד ***

• הוסף לסימניות
הכללים להשתתפות באתגר:
א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד.
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום,
תינתן עדיפות ליצירה שנעשתה במיוחד לאתגר.
ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
ד. אין להגיב כאן על האתגר בשום פנים ואופן.
תגובות תתקבלנה בברכה רק כאן בנספח האתגר.
ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותו.
ו. מועד אחרון להעלאת עבודות: יום א' י"ט בשבט התשע"ה 08/02/15
עד לשעה 20:00 בערב.
התוצאות יפורסמו באותו ערב, בע"ה, בשעה 22:00.

נושא האתגר:
העתיד

כמספר האנשים החיים בעולמנו, כך מספר ההשערות על 'איך ייראה העתיד'.
כל איש, אישה וילד - מדמיינים את עתידם האישי ואת עתיד העולם הכללי בצורה אחרת.
חלקם ממבט מעשי והגיוני, וחלקם ממבט תמים ודמיוני.
אז... איך אתם רואים את העתיד?

אתגר זה הנו בעל קשת רחבה של אפשרויות, כדי שכמה שיותר אנשים יציירו וישתפו.
כל אחד רשאי לצייר את כל העולה על רוחו בנושא העתיד - הן מבחינה טכנולוגית, חברתית, ימות המשיח וכו'.
אני בטוח שכרגע אתם מפוצצים ברעיונות, אבל רגע לפני שאתם פותחים את תוכנת הציור האהובה עליכם - הרשו לי לאחל לכולם:

:) בהצלחה :)

attachment.php

• הוסף לסימניות
"ואף על פי שיתמהמה... אחכה לו בכל יום שיבוא"
נעשה במיוחד לאתגר, פוטושופ.

קבצים מצורפים

• עתיד 1.jpg
    KB 178.9 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
"וגר זאב עם כבש..."

יש עוד איפה להשקיע, אבל אין לי זמן.
מחכה לימים האלה בקוצר רוח...

קבצים מצורפים

• 4563.png
    KB 389.8 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
מה שעלה בי...
חשבתי להוסיף עוד צ'צ'קס כיד הדמיון האהובה עלי,
אבל בסוף החלטתי שזה מרגש אותי ככה.
בירושלים הבנויה, אמן.
:)צפה בקובץ המצורף 225654

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• דובי - מוקטן .jpg
    KB 126.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
"עוד ישבו"

לצערי אין לי בכללללל זמן לצבוע. למרות שזה בטח יהיה משהו אחר בצבעוני, כמו שאני מדמיינת את זה. פורח וחי.
אם מישהו מתנדב- זה יהיה מקסים!
צויר ידנית כמובן.
צפה בקובץ המצורף 225828

קבצים מצורפים

• עוד ישבו (Custom).jpg
    KB 104.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ואחרון נתפס

נראה לי שאני האחרונה ששולחת לאתגר, למרות שניתנה ערכה של שבוע. לכן הלכתי על כיוון של "אחרון חביב" האדם האחרון שנשאר על אדמת הכדור העלוב שלנו ומביט בעיניים כלות לעבר הירח הקטן והמבטיח...

קבצים מצורפים

• העתיד.png
    KB 597.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עולם ההיי-טק גאה להציג בפני הקהל המתרגש את ההמצאה הגאונית של הדור, קבלו את-
משגיח 2030 גרסא 2.0.1!!
המשגיח מכיל מאגר בלתי נגמר של דרשות משעממות וארוכות במיוחד. ביכולתו לאתר מאפיינים שאינם תואמים לרוח הישיבה (ניתן להגדיר מראש ע"פ התבניות הבאות - 'מיר', 'פונוביץ'', 'כסא רחמים'.) ממרחק של 20 מטר! (בתנאי תאורה מתאימים((כפוף לתקנון))).

מהרו! אל תהססו! בואו תרכשו! אחרת תצטערו! שלא תגידו לא ידענו! בגלל זה לא באנו! הבנו??

קבצים מצורפים

• משגיח 2030.png
    KB 773.7 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1525792:
עולם ההיי-טק גאה להציג בפני הקהל המתרגש את ההמצאה הגאונית של הדור, קבלו את-
משגיח 2030 גרסא 2.0.1!!
המשגיח מכיל מאגר בלתי נגמר של דרשות משעממות וארוכות במיוחד. ביכולתו לאתר מאפיינים שאינם תואמים לרוח הישיבה (ניתן להגדיר מראש ע"פ התבניות הבאות - 'מיר', 'פונוביץ'', 'כסא רחמים'.) ממרחק של 20 מטר! (בתנאי תאורה מתאימים((כפוף לתקנון))).

מהרו! אל תהססו! בואו תרכשו! אחרת תצטערו! שלא תגידו לא ידענו! בגלל זה לא באנו! הבנו??

זה טוב!

• הוסף לסימניות
העתיד הלא נודע

העתיד במדינות עולם שלישי...

קבצים מצורפים

• עתיד.jpg
    1.4 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
עוד ישבו זקנים וזקנות... ילדים וילדות משחקים

כבר אין לי אפשרות לערוך את ההודעה המקורית.
ותודה ענקית לאחותי המוכשרת בטירוף על הצביעה המדהימה!
צפה בקובץ המצורף 226995

קבצים מצורפים

• עוד ישבו צבוע (Custom).jpg
    KB 149.9 · צפיות: 31
  • עוד ישבו איכות גבוהה צבוע (1) (Custom).jpg
    2.8 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם!

אז כמו שלכל שבת יש מוצאי שבת - לכל אתגר יש את הרגע בו הוא מסתיים, ושלב בחירת הזוכים מגיע!

כמו תמיד, הבחירה קשה.
לא מדובר בבחירת מוצר מערימה זהה או מבחירת פריט ממדף עמוס עותקים דומים.
לכל ציור יש את הגוון, האופי, הסגנון, הצביעה, וכל שאר הדברים שמייחדים אותו, ומסבכים לשופט את החיים! :rolleyes:

כולם יצרו יצירות מדהימות ומיוחדות, שרק מחדדות את העובדה שהפורום הזה הוא היחידה המובחרת של עולם הציור בארץ.

אז לפני שאנחנו מתחילים... תודה מיוחדת לשלושת השופטים הסמויים ששלחו לי את חוות דעתם בהודעה פרטית ועזרו לי בשיפוט! :)

מקום שלישי:
איטה מרמורש
הביצוע מדהים, האווירה מושלמת, המילה "עתיד" משתקפת בציור הזה בהמון מובנים, ולאו דווקא ורודים וחיוביים.
למרות הרגשת הבדידות והייאוש, הציור משדר גם סימנים של תקווה, וההרגשה הזו מאוד מצאה חן בעיניי. כל הכבוד!

הערת שופט סמוי:
"הציור צבוע ומוגש בצורה מעוררת התפעלות! ביצוע מעולה."

מקום שני:
yoyoBL
אחד הדימויים היותר מציאותיים והגיוניים למושג "עתיד".
קל לדמיין חיילים, שוטרים, חובשים, ואפילו מכבי אש רובוטים - אבל משגיח?! זה גאוני.
הרעיון אדיר בכל קנה מידה, וההגשה (ביחד עם הטקסט) מעוררת חשש שאולי כמה משגיחַרובוט כאלו באמת מועסקים בישיבות ברחבי הארץ... :rolleyes:
הביצוע עצמו מצויין, האווירה "חיה", המבט ושפת הגוף של הבחור הצעיר מעוררת אמפתיה רצינית... אני מקווה שאם תיזום קו ייצור של משגיחים כאלו בעתיד - שים להם גם אופציה של חיוך וחיבוק :)

הערת שופט סמוי:
"רעיון וביצוע מעולים! משקף לחלוטין את העתיד בצורה הומוריסטית."

הערת שופט סמוי:
"איור מצחיק, משעשע, ועשוי בצורה כל כך טובה!!
מראה איך הטכנולוגיה הולכת ומשתלטת על חיינו, ולא משאירה לנו פינות הגיוניות בעליל."

מקום ראשון:
pr
ציור שנכנס ללב! משקף באמת ובתמים את המשאלה הכי פשוטה שבכל אחד ואחת מאיתנו, מבלי לצאת מגבולות ההיגיון. העתיד הוא נושא מאוד מגוון, ואפשר להתפרע בלי סוף בפנטזיות לכל כיוון, אך כאן הציור נשאר בתחום התום והפשטות - וזה כובש.
למרות שהציור לא צבוע, הוא הצליח להעביר את האווירה, הרגשות והמסר - שמבחינתי טומן המושג "עתיד".

הערת שופט סמוי:
"נהנתי להתבונן ולקוות שכך אראה בעצמי בבו היום!"

הערת שופט סמוי:
"איור קליל, אמנם לא צבוע, אבל מראה את אחרית הימים בצורה טובה, מלאה בשלווה,
כמו שכולם מצפים ומקווים לה."

חנה פכמן - ציור מרגש ומדהים, עשוי מעולה, כולי תקווה שהעתיד הזה קרוב מאוד!
ishai - ציור עשיר ומפורט, מלא שלווה ורוגע. עבודה מעולה!
ronitg - הלחיים שלי עדיין כואבות מהחיוך שהציור הזה העלה לי...! ללא ספק ביצוע מדהים ורעיון נפלא. העברת את המסר בצורה מדהימה וחמודה מאוד!
רחלשקרקה - יישר כח על הצביעה בסופו של דבר! שינתה את פני הציור ללא היכר וממש הפיחה בו רוח חיים! המון פרטים והמון אווירה... אשמח לצעוד לעבר עתיד כזה :)
רפי רפי - ציור המתאר באופן מעולה מחד את העתיד לפיו מדינות עולם שלישי ימשיכו להישאר ב"קוביה" שלהם למרות הכל, ומאידך את העתיד כגלגל חוזר, לפיו התקדמות הטכנולוגיה רק תחזיר אותנו בחזרה אחורה. ביצוע מרשים!!!
"איני יודע כיצד תראה מלחמת העולם השלישית, אך במלחמת העולם הרביעית ישוב האדם להילחם בכלי נשק העשויים מקלות ואבנים" - אלברט איינשטיין.

הערת שופט סמוי:
"זאת מציאות עגומה אך מצויירת מעולה, ומעלה חיוך למרות האירוניה שבדבר."

תודה לכל המשתתפים והמגיבים, מקווה שנהניתם מהנושא ומהאתגר, תזכרו שהדרך חשובה לא פחות מהתוצאה, ואם תפסיקו ליצור - זה יהיה פשע לאנושות.
בקיצור - המשיכו, עלו והצליחו! :)

חיים.

• הוסף לסימניות
וואי, תודה!
נשארתי עם חיוך גדול לאורך כל קריאת ההודעה,
תודה גם לשופטים הסמויים!
וממש ברגע זה נחת אצלי בבית המסע האמיץ של אביגדור - כך שאני מלאת השראה לחלוטין,
בעזרת ה' בקרוב האתגר הבא!
וממש תודה, כי חוץ מהזכיה - החוויה של הציור היתה ממש משמחת עבורי.
והעובדה שזה נגע בלבבות אחרים - משמחת כפליים...
תודה! :) :) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1528793:
וואי, תודה!
נשארתי עם חיוך גדול לאורך כל קריאת ההודעה,
תודה גם לשופטים הסמויים!
וממש ברגע זה נחת אצלי בבית המסע האמיץ של אביגדור - כך שאני מלאת השראה לחלוטין,
בעזרת ה' בקרוב האתגר הבא!
וממש תודה, כי חוץ מהזכיה - החוויה של הציור היתה ממש משמחת עבורי.
והעובדה שזה נגע בלבבות אחרים - משמחת כפליים...
תודה! :) :) :)

מזל טוב על הזכיה

ומה זה אומר נחת אביגדור, זה יצא כספר???

• הוסף לסימניות
יצא כספר, נולד הרגע.. אני עוד לא מעכלת את ההתרגשות.
אבל חכי, בואי נשאיר את הכבוד של התחרות לאשכול הזה :)
תכף מעלה טעימות בעז"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה