***האתגר השבועי-"מעולמו של תינוק"***

• הוסף לסימניות
הכללים להשתתפות באתגר:
א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד.
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
ד. אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!
ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותו!

נושא האתגר- "מעולמו של תינוק"

לא תמיד ניתן להבין את עולמם של הקטנטנים הזכים והטהורים.
באתגר זה נחשף לעולמם ע"י הזוית שלכם....
אפשר להביע רגשות מחשבות שאיפות רצונות וכו' של התינוק

בהצלחה ובהנאה!!!!

• הוסף לסימניות
ה' תעזור לנו!!!!!

מפי עוללים ויונקים

קבצים מצורפים

• השם תעזור לנו.png
    KB 640.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
"וּבַמִּדְבָּר..אֲשֶׁר נְשָׂאֲךָ יי אֱלֹהֶיךָ כַּאֲשֶׁר יִשָּׂא אִישׁ אֶת בְּנוֹ"

אין כמו להישען על הידיים של אבא...

קבצים מצורפים

• תינוק צבע.png
    KB 520.5 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
יש לי סקיצה רק ידנית זה בסדר להעלות את זה?
אוי סליחה רק עכשיו שמתי לב שאסור להגיב כאן...

• הוסף לסימניות
תמימות של תינוק...

קבצים מצורפים

• baby.jpg
    3.3 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
לפעמים... לא כ"כ תמימים

:rolleyes:

קבצים מצורפים

• New canvas.png
    KB 1,004.9 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
הריח של העוגיות יותר שווה

קבצים מצורפים

• IMG_2312.png
    KB 922.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
והזוכים:

במקום הראשון: אסתי 25-
העברת את המסר בצורה ברורה מאוד, החלחלה של התינוק מהמאכלים הפיכסים האלו.. הוא ממש שומר על הבקבוק שלא יקחו לו את הדייסה.:eek:

במקום השני:
ליהיא- אכן לא תמימים הם לפעמים
ולזה מצטרף המשפט" אין ילד רע יש ילד שרע לו" אפשר לראות שעובר משהו על התינוק הזה:confused: (מאוד אהבתי את הביצוע- הרקע המנימליסטי, הקוים העדינים הצביעה...)

במקום השלישי: אילן בר לב - תמימות של תינוק
הביצוע מדהים, נעלמו לי האותיות מהמקלדת... המבט, התנועה, התאורה ועד לטכניקה!!
רק היה חסר לי הנושא של האתגר- מה עובר על התינוק מה הוא חושב, מרגיש וכו.
דוראל-סקיצה מאוד טובה ומעניינת, האמת ממש מתאר את התינוקת שלי שעוזבת הכל כשרואה אוכל אחר מדייסה
שלום- אין כמו להישען על הידיים של אבא (כך גם אנחנו כיום...) קו עדין ונעים כתמיד!!
contrast- נראה שהתינוקות הללו בשלב הכי קשה, הם רואים אלוקות בפשיטות- כואבת הבטן צועקים לה'!
יישר כח למשתתפים, בהצלחה לאסתי25 באתגר הבא!
שבת שלום!!:D

• הוסף לסימניות
תודה מור! פעם ראשונה שהשתתפתי באתגר, פשוט ראיתי שמדובר בתינוקות ולא יכלתי לעמוד מנגד,:eek:
אבל- אני ממש ממש לא יודעת איך זה עובד, איך מעלים אתגר ומה ומי, :confused:בקיצור,
אולי נעביר את זה לליהיא, בטח יש לך נסיון...

• הוסף לסימניות
דווקא הציור שבמקום השלישי היה נראה לי פסגה. ולא רק מבחינת הביצוע הטכני.
אני מצאתי בו הרבה עומק, השווה התבוננות.

• הוסף לסימניות
יישר כוח למשתתפים ולשופטת! האמת שבציור אולי לא הביע מספיק את מה שהתכוונתי, תמימות של תינוק שהתינוק יכול להאמין לדברים הכי מופרכים כמו השמש ירח והעננים שעומדים תלויים עם חוט מהשמים והוא תמים וזה מספיק לו ואנחנו כמה ואנחנו כמה אנחנו צריכים לעבוד על עצמנו בשביל אמונה פשוטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י IlanBL;1364579:
יישר כוח למשתתפים ולשופטת! האמת שבציור אולי לא הביע מספיק את מה שהתכוונתי, תמימות של תינוק שהתינוק יכול להאמין לדברים הכי מופרכים כמו השמש ירח והעננים שעומדים תלויים עם חוט מהשמים והוא תמים וזה מספיק לו ואנחנו כמה ואנחנו כמה אנחנו צריכים לעבוד על עצמנו בשביל אמונה פשוטה.

מאד אהבתי את הציור שלך, הוא יפהפה, גרם לי להסתכל עליו כמה וכמה פעמים.

• הוסף לסימניות
היי, בדיוק חזרתי מחמשו"ש בטבריה. סליחה שלא הגבתי קודם :)
לדעתי אסתי 25 בהחלט יכולה להרים את האתגר הבא. זכית בו בכבוד ואני מצפה לזה, אל תוותרי בקלות :) !
אם את רוצה לוותר עליו בכל זאת אז תעבירי לאילן. כי לא עולה לי רעיון בשניה...
בהצלחה!
אה- וכמובן תודה רבה למור 770 על השיפוט, נהנתי באתגר.

• הוסף לסימניות
אם יש לך רעיון או כיוון בשבילי..
כי אני באמת לא יודעת את הכללים
ואין לי מושג איך טכנית עושים זאת אולי אפשר להסביר לי, חסרת הבנה שכמותי:confused:

• הוסף לסימניות
תאלתרי, באמת לא סיפור, תבחרי נושא מה שבא לך ותסבירי מה את מצפה או הכיוון שאת רוצה שיציירו. ולפי מה שהכי חשוב לך בציור, הרעיון, האיכות של הציור וכו' לפי זה תשפטי. תחשבי על זה קצת, סגנון או נושא שהיית רוצה לראות

• הוסף לסימניות
אילן, מאוד אהבתי את הציור שלך ובהחלט שווה מקום ראשון ( גם ליהיא!)
המטרה הייתה להעביר את המסר- מה התינוק חושב, מרגיש, חווה
ובנק' הזו היה לטעמי הציור של אסתי וליהיא מכוון יותר.
הציור של אילן מיוחד בפני עצמו!!!!
אפשר להוסיף אותו באשכול השראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה