האתגר השבועי - "מריחת" תנועה

• הוסף לסימניות
מקום שני

טוב, אז הקהל אמר את דברו באופן ברור ומוחץ, ומבחינה זאת זכתה התמונה הזאת במקום הראשון, אבל כפי מבטי הדל -

במקום השני -
רבקה. (החתן שחבריו נמרחו לכבודו...)
קומפוזיציה מצוינת ובכלל בנייה מצוינת של הפרֵים כולל בחירת רקע, הצבת המשתתפים (בעצם, הנעתם...), ובנוסף צבעוניות רוויה ומלאת חיים, ויופי של חדות (רק לגמרי בקטנה - אי אפשר היה לסלק את הצינור הזה מתחת רגל החתן? :) ).

קבצים מצורפים

• DD_0162.jpg
    KB 218.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מקום ראשון

במקום הראשון -
KOBI13
תפיסה מצוינת של רגע ספונטני. הבעות הפנים עשירות ומספרות המון, החדות של הפנים במרכז התמונה משתלבת מצוין עם הטשטוש של כל מה שסביב ומעוררות בי תחושה של טשטוש שיכור ומסוחרר כיאה בדיוק לסיטואציה המצולמת. הרבה מאוד יצא לי לקפץ הלוּם אלכוהול בחצרות מאה שערים והתמונה הזאת פשוט חטפה אותי הישר לשם. בכלל יש איזה גוון אדמדם שנסוך על התמונה ומתאים מאוד לאירוע.

ההצבעות הרבות לתמונת החתן עוררו בי מחשבות על מה נתפס כְּיפה יותר ומה פחות, ועל ההקשרים התרבותיים של התפיסות הללו, ואם יהיה לי כוח וזמן אולי אפתח שרשור בנושא בימים הקרובים. בכל אופן אישית, אני אוהב באופן מיוחד תמונות שיש בהן סיפור אנושי וספונטני.

תודה גם לשאר המשתתפים כולם.

ברכות לזוכים, ויאללה, לאתגר הבא.

קבצים מצורפים

• אדר תשע'א 193.jpg
    3.1 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תודה תודה..

אם היה תחרות שיפוט היתה לוקח מקום ראשון...
איזה טקסיות יפה . ללא משוא פנים. לא נרתע מקול הקהל . נימוקים מעניינים . ושיפוט אמיתי וענייני.

שכוייח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי999;892491:
במקום הראשון -
KOBI13
תפיסה מצוינת של רגע ספונטני. הבעות הפנים עשירות ומספרות המון, החדות של הפנים במרכז התמונה משתלבת מצוין עם הטשטוש של כל מה שסביב ומעוררות בי תחושה של טשטוש שיכור ומסוחרר כיאה בדיוק לסיטואציה המצולמת. הרבה מאוד יצא לי לקפץ הלוּם אלכוהול בחצרות מאה שערים והתמונה הזאת פשוט חטפה אותי הישר לשם. בכלל יש איזה גוון אדמדם שנסוך על התמונה ומתאים מאוד לאירוע.

ההצבעות הרבות לתמונת החתן עוררו בי מחשבות על מה נתפס כְּיפה יותר ומה פחות, ועל ההקשרים התרבותיים של התפיסות הללו, ואם יהיה לי כוח וזמן אולי אפתח שרשור בנושא בימים הקרובים. בכל אופן אישית, אני אוהב באופן מיוחד תמונות שיש בהן סיפור אנושי וספונטני.

תודה גם לשאר המשתתפים כולם.

ברכות לזוכים, ויאללה, לאתגר הבא.

האמת היא שגם אני הופתעתי מכמות ההצבעות לתמונה שלי.
נדמה לי שאני הייתי ממקמת את תמונת המריחה של האופניים בשקיעה (ששמת במקום השלישי) לפני התמונה שלי, אבל שיהיה. :)
תודה, בכל מקרה.

אגב, לגבי המקום השלישי: כתבת שם שעדיף למקם את הרוכב בשמאל התמונה, כדי להשאיר מקום בכיוון הרכיבה שלו. שים לב שמבעד למריחה רואים את הידיים על הכידון דווקא בשמאלו, כלומר הוא אכן נוסע שמאלה, כלומר מיקומו בתמונה הוא כך שאכן יש יותר ספייס בכיוון הנסיעה שלו (כפי שהמלצת).

• הוסף לסימניות
תודה על הבחירה, הופתעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;893250:
אגב, לגבי המקום השלישי: כתבת שם שעדיף למקם את הרוכב בשמאל התמונה, כדי להשאיר מקום בכיוון הרכיבה שלו. שים לב שמבעד למריחה רואים את הידיים על הכידון דווקא בשמאלו, כלומר הוא אכן נוסע שמאלה, כלומר מיקומו בתמונה הוא כך שאכן יש יותר ספייס בכיוון הנסיעה שלו (כפי שהמלצת).

ייתכן בהחלט שאת צודקת.
הידיים היו נראות לי כמו מעיל שמתנפנף אחורה (שמאלה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה