כללי --- האתגר לחודשי אלול-תשרי ---

• הוסף לסימניות
בתוך "שלח תגובה", את בוחרת את הסיכה המשרדית והוא פותח לך חלון העלאה, עם רשימת סוגי הקבצים והגודל המותר לכל אחד מהם.
בחלק העליון יש כפתור-"בחר קובץ". אחרי שבחרת קובץ, את צריכה ללחוץ על "העלה"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ערב טוב חברים,
הגענו לסוף האתגר (זוכרים? ;))
אז ככה, לזוכים:

במקום הראשון
הנחשונית שעשתה "סיפתח" לאתגר וקיבלה את מס' הקולות הגבוה ביותר: 0 טקסטורה !
יצרת כיוון מעניין למילה אלול, כרזה שאפשר להתבונן בה המון.

במקום השני
itamar y עם כרזה שנותנת פרשנות מעניינת ליום הדין

במקום השלישי
מתחלקים שני חברים עם מס' קולות זהה:
תמנתי וקוביה!

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1777603&postcount=15 (מתנצלת, שמתי קישור בגלל בעיה בהעלאה)

יישר כח לכל המשתתפים שאתגרו את עצמם וזיכו אותנו ליהנות מפרי עמלם למרות הימים העמוסים,
וברכותיי לזוכים! תודה ששיתפתם אותנו בכרזות יפהפיות, מושקעות ומלאות הבעה!

טקסטורה, מחכים לאתגר הבא- סומכים עלייך שיהיה מעניין!

לסיום,
אני חייבת לומר מילה אישית על האתגר,
הרעיון לאתגר טיפוגרפי בא לי כהשראה מנעמה הנקין הי"ד, שכן פתחתי את האתגר בתקופה שבה הייתי בעיצומן של ההכנות לפרוייקט הגמר בקורס הטיפוגרפיה בהנחייתה.
אני רואה חובה לציין ולהכיר לה טובה ענקית על התועלת שצמחה לי מהקורס. יהי זכרה ברוך.
אני מעלה עבודה קלילה עם המלל שהובא בפורום בשמה שמתאים בעיניי לאתגר, כסיום.

קבצים מצורפים

• %20%20~1.JPG
    KB 162.7 · צפיות: 25
  • typography.jpg
    KB 56.4 · צפיות: 30
  • כרזת ריענון.png
    KB 673.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המצלצלים שהובילו לזכייתי :)
תודה לכל המחמיאים בנספח :)
ותודה לדאבל אימפקט על האתגר המרתק!

יש לי בס"ד כבר רעיון לאתגר הבא
אעלה אותו בקרוב אי"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה