דרוש מידע האתר הזה אמין?

• הוסף לסימניות

מישהו קנה שם מצלמה?
הם הכי זולים בינתים שאני רואה באינטרנט.
אני רוצה להזמין מהם G7 רק מסתפקת אם בטוח להזמין מהם.
מישהו שמע\ מכיר אותם\ הזמין מהם?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
המפרט של המצלמה זה לא של מארק 2 זה של G7X
יכול להיות שזה מסביר למה המחיר זול ופשוט התמונה של מארק 2
לגבי אמינות אני לא יודע

• הוסף לסימניות
לא מכירה את האתר אבל צריך להיזהר עם מוצרים כאלה,
בעלי הזמין לפני 3 שנים בערך מאיזה אתר מצלמה G9 במחיר זול ועד היום היא לא הגיעה,
הם עשו לנו החזר כספי חלקי וגם זה רק אחרי שפנינו לרשות להגנת הצרכן,
כדאי לבדוק על איסוף עצמי ולבא למקום לקחת או ללכת למקום יותר אמין ומוכר (שימו לב שמזאפ יש להם 3 כוכבים)

• הוסף לסימניות

מישהו קנה שם מצלמה?
הם הכי זולים בינתים שאני רואה באינטרנט.
אני רוצה להזמין מהם G7 רק מסתפקת אם בטוח להזמין מהם.
מישהו שמע\ מכיר אותם\ הזמין מהם?
כבר כתב נדמה לי @מצליח מאוד
שזה הונאה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

למישהו יצא להזמין את הדגם להלן של כיריים אינדוקציה בוש?
מרוצה?
מישהו הזמין מהספק הזה?
תודה מראש.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה