כללי האתר החדש שלנו

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אבל בטוחה שזה יסתדר במהרה, ובינתיים - עלו והצליחו!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1047726:
גם אצלי לא נפתח (רימון הרמטי)
בדף הבית מתקבלת ההודעה הבאה:
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
(החשבון מושעה.... בלה בלה בלה....)
ושל פרוג כלל לא נפתח

תודה,
הרגע גילינו את זה, אנחנו מקווים שעד הבוקר זה יסתדר.

• הוסף לסימניות
גם אצלי, רימונית שכמוני, מופיעה ההודעה הנ"ל

העיקר שזה יצר באזז.....לא ככה ?

• הוסף לסימניות
ב"ה זה הסתדר.

• הוסף לסימניות
עדיין לא, אצלי לא נפתח
ודיייי אני ממש רוצה לראות את האתר שלך מיג!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1047750:
עדיין לא, אצלי לא נפתח
ודיייי אני ממש רוצה לראות את האתר שלך מיג!

זה עוד לא הבלוג שלי,
הוא גם יהיה בעז"ה בקרוב:)

• הוסף לסימניות
עלו והצליחו!
ממליצה בחום,
שירות אדיב ויעיל, מחירים נוחים, ואיכות מעולה!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לנאמר למעלה.
אתר מקסים

• הוסף לסימניות
תתחדשו, נראה מחירים טובים במיוחד!

הרקע הירוק נראה לי תופס יותר מידי מקום, הייתי מנסה להשאיר את זה רק בחלק העליון של האתר (על כל הרוחב).

בהצלחה!!

ואגב shia נכנסתי לקרדיט שלך באתר, וממש אהבתי את הלוגו שם,הייתי משנה את זה גם בפרוג...

• הוסף לסימניות
היום באמת הולך יותר סגנון שטוח.
צבע אחד או שניים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה