כללי האתר החדש של אות לי - לא רק לגננות

• הוסף לסימניות
אתר יפהיפה, נוח לחיפוש ולשיטוט, נעים, מזמין ומשובב עין. ניכרת מחשבה והשקעה רבה על כל פרט ופרט.
מדהים לראות כיצד ניתן להכניס עומס כזה של פריטים לאותו "מתחם" ועדיין להקפיד על סדר, נקיון ונוחות.

צילומי המוצרים נראים מקצועיים ביותר, וגם אופן ההגשה והסידור שלהם על גבי הסט מרשים ומחמיא להם מאד. (לא שהם לא ראויים למחמאה בזכות עצמם, אבל צילום חובבני יכול היה להרוג את יופיים וגם לקלקל את כל היופי של האתר.)

• הוסף לסימניות
אתר יפה מאוד,
ערוך נכון, ונעים לעיין.
א. בהצלחה!
שמור על קשר.

• הוסף לסימניות
חסום ברימון 'הרמטי'.

• הוסף לסימניות
נעמה, דווקא את ההערות שלי קבלו ויישמו (אני קצת בעניין),
אבל מסתבר שאחרי השיפורים שלי כבר אין יותר מה להעיר :), הכל פשוט מושלם, אתר מאד מזמין ושמח.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;788644:
אתר יפהיפה, נוח לחיפוש ולשיטוט, נעים, מזמין ומשובב עין. ניכרת מחשבה והשקעה רבה על כל פרט ופרט.
מדהים לראות כיצד ניתן להכניס עומס כזה של פריטים לאותו "מתחם" ועדיין להקפיד על סדר, נקיון ונוחות.

צילומי המוצרים נראים מקצועיים ביותר, וגם אופן ההגשה והסידור שלהם על גבי הסט מרשים ומחמיא להם מאד. (לא שהם לא ראויים למחמאה בזכות עצמם, אבל צילום חובבני יכול היה להרוג את יופיים וגם לקלקל את כל היופי של האתר.)

האתר פשוט מושלם מתאים לאמר שהוא פשוט מתוק
ונעים לדפדף בו והצילומים מקסימים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה