אפשר קישור לאתר?
כן אני קונה בטרמינל איקס כשיש מבצע עם הנחת יומולדת, יוצא לי בד"כ 90. ואז אני קונה כמות.אפרופו האתר הפולני: יש סיכוי לקנות בארץ מייק אפ של אסתי לאודר בפחות מ 155 ש"ח?
מתלבטת אם להזמין
יש לך אולי קישור?,כן אני קונה בטרמינל איקס כשיש מבצע עם הנחת יומולדת, יוצא לי בד"כ 90. ואז אני קונה כמות.
מי שמעוניינת בליאור עדיקה מחיר רגיל למייקאפ של אסתי לאודר הוא 118 ש"ח.אפרופו האתר הפולני: יש סיכוי לקנות בארץ מייק אפ של אסתי לאודר בפחות מ 155 ש"ח?
מתלבטת אם להזמין
כתוב בקישור בעצמויש לי בבית כזה מיקאפ(בצבע שונה 150)
צפה בקובץ המצורף 1846679
ורוצה להזמין אותו באתר הפולני
יש שם שני קישורים אלו:
https://www.ladymakeup.com/shop/revlon_colorstay_makeup_for_normal_dry_skin_150_buff.html- הוא נראה אותו דבר רק המקדם הגנה שונה
והוא נראה שונה במראה https://www.ladymakeup.com/shop/revlon_colorstay_makeup_for_conbination_oily_skin.html
אשמח לעזרה מהמבינות
עוד שאלה קטנה אני חדשה באתר הפולני והמייקאפ של אסתי לאודר ממש לא זול יותר יקר מהארץ ככה זה או שפספסתי משהו בדרך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים