דרוש מידע האתר של נקסט עובד לאאטטט. גם אצלכן?

• הוסף לסימניות
אני יושבת ובוהה באתר, אחרי כל לחיצה, ועד שעולות תמונות...
אם זה אצל עוד, כדאי לפנות אליהם שיתקנו את התקלה. (אני לפחות הולכת לעשות את זה)

ואם כבר בעיות בנקסט, גם לכן הפריע שהפסיקו לחלק בין מידות של קטנים לגדולים?
כל פעם שאני מחפשת צריכה לעבור על אינסוף קולקציה, מתיש ומעצבן. חושבת להתלונן גם על זה, רק לא נראה לי שמישהו סופר אותי שם.

• הוסף לסימניות
אני יושבת ובוהה באתר, אחרי כל לחיצה, ועד שעולות תמונות...
אם זה אצל עוד, כדאי לפנות אליהם שיתקנו את התקלה. (אני לפחות הולכת לעשות את זה)
גם אצלי כך...

• הוסף לסימניות
אצלי לא

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, ברשותך:)
איך אני יכולה לקנות שם בגדים לעצמי אם זה חסום בנטפרי?
יש להם פתרון לחסימה הזו? אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
אולי זה קשור לסינון?

• הוסף לסימניות
גם אצלי מאד לאט עד שעולות תמונות

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, ברשותך:)
איך אני יכולה לקנות שם בגדים לעצמי אם זה חסום בנטפרי?
יש להם פתרון לחסימה הזו? אשמח לדעת.
תכנסי לתוך התמונה-כיתוב חסום ובפנים תראי ת'בגד.
בהצלחה זה לוקח שעעעעעעוווווותתתתתתתתתת

• הוסף לסימניות
ביררתי. הבעיה באמת באתרוג.
צריך לפנות אליהם להתקנת רשיון כלשהו.
אחרי שסידרתי את זה אפילו הפרוג יותר מהיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה