כללי הבאנו את אמריקא לישראל

• הוסף לסימניות
פרסומת בסגנון אמרקאי חסידי

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    2.jpg
    KB 578 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מודעה מקסימה.
עיצוב מעולה, לא עמוס, משדר את האווירה. ממש מעולה!

המשפט: התפילה היא אחרת עם טלית לבנה, לא יאה ולא נאה. וגם לא קשור ולא משווק. כי לא בשביל זה קונים טלית. ולא נגעתם פה בנקודה של קהל היעד.

העצה שלי: פשוט תורידו את המשפט הזה.
"הלבן חטאנו כצמר" מביע מאד. מכניס לאוירת הימים הנוראים שכולם לבושים בגדי שיראין לבנים. הוא מעולה, נוגע. המשפט הבא פשוט הורס. לא צריך אותו ואיןצורך גם בתחליף.

• הוסף לסימניות
המודעה טובה ומביעה,
המשפט: התפילה היא אחרת עם טלית לבנה"
צורם לי מאד!!!!!
אם הוא יוסר, המודעה רק תשתדרג.

• הוסף לסימניות
כנ"ל.
הייתי מחכה לראות את המילים הלבן חטאינו בצבע לבן..

יש משהו לא ברור בדמות השמאלית,
כאילו עלה עליה החלון.

• הוסף לסימניות
לא גרפיקאי, רק בתור מישהו שאמור להתרשם מהמודעה, הפריע לי מאוד הלוגו עם המלבן הלבן.

• הוסף לסימניות
מפריע לי שהטליתות האחרות צהובות אבל שלו מין אפורה.
טליתות שלכתחילה הן צהבהבות - יש, אבל אפרפרה
צריך להפוך את זהטלית ללבן ממש ( אולי אפילו מעט שרוף9
ולא, לא עוזר לשים כוכב הברקה.

כמו שכתב ו ממעל לגבי המשפט,
האדם השלישי
והלוגו.
לגבי הלוגו- עשית את זה כי הלוגו עצמו הוא של וזה ישב הכי טוב על לבן אז או להמשיך את הכתם לכל האורך, כמובן בלי הצל
או להתחיל לעבור קשה על הלוגו שיתאים....

• הוסף לסימניות
טלית חדשה ולבנה?
נראה יותר ישנה וצהובה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה