כללי הבהרה, התנצלות וחזרה בתשובה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;508769:
סיפרתי למישהי שאין לה מחשב על האשכול הזה. היא כל כך התפעלה שהחליטה "להתנתק" מספרי קריאה בעייתים.

יפה לה.

• הוסף לסימניות
אולי אני צריכה לנצל את האשכול הזה ולהגיד לכל המשגיחים הרוחניים, צדיקי עם ישראל לא לנסות וללמדני הלכות, בסדר? פשוט אני לא לומדת הלכות ממי שגולש בשרץ כשר [או לא כשר]. אני לומדת ומקבלת הלכות אך ורק מבעלי, או כשהוא לא יודע מרבנים שאין להם אינטרנט בבית.

מקובל עליכם?

פשוט אני חושבת להפסיק מלהכנס לתיבה האישית. כי נמאס לי להגיד לכולם את אותו הדבר. כולם פתאום צדיקים... [ויודעים בדיוק מה אחרים עושים לא בסדר]. על זה נאמר "קשוט את עצמך קודם" וד"ל.

• הוסף לסימניות
1:0

נכתב ע"י גינגית;508941:
אולי אני צריכה לנצל את האשכול הזה ולהגיד לכל המשגיחים הרוחניים, צדיקי עם ישראל לא לנסות וללמדני הלכות, בסדר? פשוט אני לא לומדת הלכות ממי שגולש בשרץ כשר [או לא כשר]. אני לומדת ומקבלת הלכות אך ורק מבעלי, או כשהוא לא יודע מרבנים שאין להם אינטרנט בבית.

מקובל עליכם?

פשוט אני חושבת להפסיק מלהכנס לתיבה האישית. כי נמאס לי להגיד לכולם את אותו הדבר. כולם פתאום צדיקים... [ויודעים בדיוק מה אחרים עושים לא בסדר]. על זה נאמר "קשוט את עצמך קודם" וד"ל.

• הוסף לסימניות
אולי מספיק עם זה כבר חבר'ה?

שכל אחד ידאג לעצמו, ג'ינג'ית כבר עשתה את זה.
הפורום הזה מיועד לגרפיקה ולא לחזרה בתשובה וכדו', אמנם קרה מקרה, אבל מיצינו את העניין.
בעז"ה כשיפתח פורום - "התחזקויות... וקבלה לעתיד" נוכל כל אחד ואחד לפרסם במה צריכים להתחזק.
כרגע אנא להשתדל להתרכז במה שהפורום מיועד אליו "גרפיקה מקצועית"...
אמנם זה כיף לדבר על דברים אחרים, חוץ מגרפיקה, אבל אני באמת חושב שמיצינו את העניין.

המשך גלישה בטוחה (סגרתי את החשמל/מים/ארנונה/אינטרנט/רכב/פלאפון)
ויום נעים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה