כללי הבהרה | מבצע פונטייפ

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקראת סוף החודש המבצע עומד להסתיים.
הנקודות שקיבלתם (חברי זהב והלומדים בקורסים) אינם תלויים בדבר, ותוכלו להשתמש בהם בכל עת גם אם לא תרכשו פונטים. (דמי החנוכה הם מתנה אמיתית שקיבלתם בלי פוילישטיקים ובלי כוכביות ובלי מחוייבות)

את הנקודות תוכלו לנצל לא רק כדי לקבל הנחה ברכישה של פונטים אלא אף על מנת לקבל שרות מחברתינו אף ללא רכישה של פונטים בפועל.
לדוגמא, לפרוייקט מסויים אתם צריכים מילה אחד או 2 לצורך פרוייקט מסויים בפונט ייחודי
(כותרת למודעה, אותיות ללוגו וכו') תוכלו לקבל אותן כל אות תמורת נקודה אחד. (בעקומות כמובן). זאת על מנת שתוכלו למצות בפועל את הנקודות שקיבלתם גם בלי שתאלצו לבצע רכישה אצל פונטייפ אם אין אתם רוצים בכך.
לקוחות רוכשים מקבלים שירות זה ללא הפחתה מהנקודות שקיבלו

לקוחות פונטייפ מקבלים ייעוץ ווהכונה לא רק לגבי הפונטים הרכושים, אלא אף ליווי, עזרה והכוונה בפרוייקטים שעומדים להם על הפרק.

כעת מה הרעיון של הנקוגות?
ברמה העקרונית מערכת הנקודות נבנתה בשביל "חבר מביא חבר" היינו לקוח רוכש רשאי להיות איש קשר.
נניח שראובן רכש פונטים, הוא נקלט במסד הנתונים
במידה וראובן הביא לקוח בשם שמעון יקבל 15% מסך הרכישה של ראובן בנקודות
במידה ושמעון הביא לקוח בשם לוי הרי ששמעון יקבל 15% וראובן 10% בנקודות
כעת נניח שלוי יביא את יהודה לוי מקבל 15%, שמעון 10% וראובן 5%.

כל זה מנוהל בתוכנה אוטומטית
הנקודות מאפשרות ניכוי ניכר ברכישת הפונטים או שירותים טיפוגרפיים מיוחדים שלא תקבלו בשום מקום אחר (כמו פונקציות אופן טייפ יחודייות לצרכי הלקוח וכו' וכו'.)

כל לקוח רוכש, הפונטים שרכש מועתקים לספרייה משלו, לקוח רשאי לבקש שינויים בפונטים שיושמו בגרסה הבלעדית שלו, לדוגמא, לקוח רוצה שה'ק' לא יהי מחובר אלא מנותק, גרסה כזאת של הפונט תתבצע ותשמר בספריית הלקוח וכהנה עוד שירותים וזאת על מנת שכל לקוח יקבל מוצר שיהיה מושלם בעיניו.

בברכה
אליהו פריד

• הוסף לסימניות
אליהו, כמו תמיד, שיחקת אותה...
בהתחלה חשבתי שלעומת המבצע של "פונט ארץ הצבי" אותו עשית אך ורק בשביל לחזק את פרוג, במבצע הזה של דמי החנוכה אתה בעצם עושה לביתך, וכעת אני מבין שגם כאן אף שתיאורטית אתה יכול להרוויח, מצד שני תיאורטית אתה יכול בעצם גם לתת שירות לכל לקוחות פרוג זהב בלי לקבל שום תמורה!!!

אין עליך...

• הוסף לסימניות
לאחר תקופה שקטה בה לא היו לי הודעות כפולות, כנראה שזה חזר...

• הוסף לסימניות
עוד נקודה קטנה, בפונטייפ לא מכירים את המילים "לא נעים", אז כדאי שתתגברו על ההרגשה הזאת,
הנקודות שקיבלתם הם זכות לא חסד :)

• הוסף לסימניות
כאלו דמי חנוכה, לא נתתי גם לילדים שלי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;336208:
לקוחות פונטייפ מקבלים ייעוץ ווהכונה לא רק לגבי הפונטים הרכושים, אלא אף ליווי, עזרה והכוונה בפרוייקטים שעומדים להם על הפרק.

אכן, אני יכולה להעיד, שאף שאיני לקוחה שלהם עדיין, זכיתי ליחס אדיב ולשירות מצויין שפתר לי את הבעיה שעליה עבדתי לילה שלם, בתוך רגע. בקיאים בתוכנות. זה מאוד עוזר. ולו בשביל זה שווה...:)
תודה אליהו פריד!!!

• הוסף לסימניות
אליהו, איפה אפשר לראות את הפונטים???

• הוסף לסימניות
באתר של פונטייפ:
http://fontype.co.il/
רק לתזכורת: החבילה שרוכשים כעת כלולים [לבחירה] כל הפונטים שיצאו בשנה הקרובה...
איפה יש עוד כזו אפשרות?

• הוסף לסימניות
באתר של פונטייפ:
http://fontype.co.il/
רק לתזכורת: החבילה שרוכשים כעת כלולים [לבחירה] כל הפונטים שיצאו בשנה הקרובה...
איפה יש עוד כזו אפשרות?

• הוסף לסימניות
זיהיתי שם פונט חדש - סת"ם!
אליהו - כה לחי!

• הוסף לסימניות
על הפונט הזה עבדתי קשה, גם שיהיה לפי ההלכה וגם שהזרימה תהיה טובה וגם שהצבע הטיפוגרפי שלה תהיה סבירה.
אני כל הזמן מעלה פונטים חדשים או משקלים חדשים לאתר
בהמשך, כל פונט שיתווסף לאתר יפורסם כאן בפרוג בקוביה ויקבל הנחת השקה למשך 3 שבועות.
לא שאני חושב שהחברה כאן יקפצו על כל פונט חדש שמתווסף, אבל לא ניתן לכם להשתעמם. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;337184:
על הפונט הזה עבדתי קשה, גם שיהיה לפי ההלכה וגם שהזרימה תהיה טובה וגם שהצבע הטיפוגרפי שלה תהיה סבירה.

הזרימה טובה והאותיות מדוייקות, אבל לפי ההלכה לא נראה לי שיש מי שמתיר להדפיס על קלף וזה יהיה כשר ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה