הבה נערוך היכרות

• הוסף לסימניות
אוקיי, אז קוראים לי אורי לוי ואני חדש בפורום...ברוכים הנמצאים.

עוד אין לי הבנה מלאה של מה ואיך בדיוק הולך אז אשמח לקבל טיפים פה ושם.

כמנהג המקום אתחיל להעלות תמונות להנאתכם+חוות דעתכם...מן הסתם לפחות חלקם יהיו זמינים בתיק עבודות.
כל כמה זמן אעלה באשכול תמונות נוספות אז שווה להציץ.

מקווה שתיאורי היתר שלי לא יהוו חפירה.

אז הנה - את זאת עשיתי איך שהורדתי את מנגה בבית בפעם הראשונה, עוד לא היה לי עט גרפי אז עבדתי עם העכבר, פשוט הייתי להוט לתחיל - נעשה מהזיכרון+דמיון בהשראת הדקלים בתאורת הרחוב...

• הוסף לסימניות
התיק עבודות וואו!
במיוחד הציורי פחם שם:rolleyes::eek:

• הוסף לסימניות
וואלקם!

• הוסף לסימניות
יש לך קו מעולה וסגנון בטוח שרק יוסיף פה.
ברוך הבא.
אם תוכל במטותא לכווץ את הגדלים של הקבצים בתיק עבודות כדי שגם כאלו בלי תפיסה מרחבית יוכלו להתרשם.

• הוסף לסימניות
שליפה יפה, ממש אהבתי את התמונה שהעלת...

• הוסף לסימניות
תודה רבה

באמת יש לי בעיה עם הגודל של הקבצים בתיק העבודות, אין לי מושג איך להקטין.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזה...:confused:

בכל מקרה הנה עוד שני פורטרטים, אחד בעפרון על דף מחשב (מישהו שביקש ממני) והשני בצבעי מים (אחיינית שלי) :)

• הוסף לסימניות
וואו, אורי, ברוך הבא!
הפורום שלנו משתדרג עם ציורים נהדרים כאלה :)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עבודות מקסימות אחת אחת !
ועולה על כולנה -אחינית שלך! מאד אוהבת את הביצוע

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפרגון.
הנה עוד 2 עבודות בצבעי מים:
1-האופניים שלי (שימו לב שהמושב עטוף בשקית ניילון וורודה מפני הגשם..חח)
2-עבודה על בסיס תמונה ששיניתי בה את הקומפוזיציה לצורך הציור.

אולי תצחקו עלי, אבל העבודות נעשו על דף מחשב כדי לחסוך, אני יודע שזה טפשי אבל כשאתה רוצה לעשות מיליון אימונים ואין לך יותר מדי כסף זה מה שקורה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה