הבו מתכונים לקמח מלא

• הוסף לסימניות
מאופה לחם ועד תנור
אם זה אופה לחם אם אפשר תוכנית. (מורפיריצ'ארד)

תודה מעומק הלב...

וכן המלצה על קמחים
אני משתמשת בקמח רובינפלד.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הקמח של שיווק טבעי ונקי, יש נקודות מכירה מוזלות שאפשר לקנות אותו ב-9 ש"ח.
אחרי שבת בס"ד העלה כמה מתכונים, תוכלי להזכיר לי אם שכחתי.

• הוסף לסימניות
כל מתכון של קמח לבן רק מוסיפים קצת יותר מים.
מה שהולך זה משהו שמעלים את בטעם של הקמח מלא לדוג' עוגת שוקולד בגלל הקקאו כמעט ולא טועמים.
כוס קקאו
2 כוסות מים חמים
2.5 " סוכר
5 ביצים
כףוניל
כוס שמן
2.5 קמח
1\2 כפית מלח
כף סודה לשתיה
כף א"א
קודם הנוזלים לערבב ואח"כ להוסיף השאר
זה מתכון של קמח לבן וכשאמרתי שהכנסתי קמח מלא לא האמינו

יש לי גם עוגת חמאת בוטנים ועוגיות קינמון מקמח לבן שהכנתי במלא ויוצאות משהו... אם את רוצה את המתכון אכתוב בקשי- שלא אבזבז את זמני לריק

• הוסף לסימניות
מעוניינת מאד בעוגה של חמאת בוטנים!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בקמח 70% של ניצת הדובדבן [הוציאו לו 30% סובין, זה לא שהוסיפו לו 30% לבן!]

בעצם, אני עושה איתו הכל כמו עם קמח לבן. אבל הוא לא מעורר אצלי אלרגיות שיש לי לקמח לבן שאני לא יכולה לאכול בשום אחוז במאכלים.
בכל מקום שכתוב קמח לבן אני שמה מלא, רק אם צריך להוסיף נוזלים, אני מוסיפה טיפה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nchmeya;519245:
יש לי גם עוגת חמאת בוטנים ועוגיות קינמון מקמח לבן שהכנתי במלא ויוצאות משהו... אם את רוצה את המתכון אכתוב בקשי- שלא אבזבז את זמני לריק
מעונינת. תודה.

• הוסף לסימניות
עוגיות קינמון -טועם קצת כמו קינמונים -טעים במיוחד ואם עושים ממלא אף אחד לא חולם
מתחסל בשניות

1 כוס מרגרינה
1 1\2 סוכר לבן [או חום]
2 ביצים
2 3\4 כוסות קמח
2 כפיות אא
1 כפית סודה לשתיה
1\2 כפית מלח

מערבבים סוכר ומרגרינה , ביצים ואז השאר
1\2 שעה במקרר
ליצור עיגולים קטנים ולהכניס לתערובת:
4 כפיות סוכר
4כפיות קינמון

להניח במרחק על התבנית הן משתטחות להוציא מהתנור כשעדין רך זה מתקשה כשזה מתקרר בערך 12 ד'

עוגת חמאת בוטנים

1 1\4 סוכר לבן
1 1\2 סוכר חום
4 ביצים [אני שמה 3]
2\3 מרגרינה
כוס חמאת בוטנים
כפית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות א"א

מכניסים הכל ומערבבים להוציא כשרך כשיוצא אפשר לקחת שוקולד מריר או לאפיה
לשים חתיכות מעל וכשזה מתחיל לנמס מחם העוגה מורחים ואז חותכים. מוסיף מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה